->

O nás

Pravidlá ochrany osobných údajov FLCCC a oznámenie o informačných postupoch

Dátum účinnosti: 21. marca 2021

Vítané. 

Aliancia FLCCC rešpektuje súkromie návštevníkov našich webových stránok a online služieb a oceňuje dôveru našich partnerov, pacientov a zamestnancov. Tieto zásady ochrany osobných údajov a oznámenie o informačných postupoch („Ochrana osobných údajov”) Stanovuje postupy Aliancie FLCCC týkajúce sa zhromažďovania, používania a zverejňovania informácií, ktoré môžete poskytnúť prostredníctvom webových stránok, ktoré prevádzkujeme, ich subdomén a všetkých portálov, aplikácií, produktov, služieb, udalostí a akýchkoľvek interaktívnych funkcií, aplikácie alebo iné služby, ktoré odkazujú na toto oznámenie o ochrane osobných údajov („webové stránky"Alebo"Miesto“), Ako aj osobné údaje poskytované Aliancii FLCCC akýmkoľvek spôsobom. V čase zhromažďovania informácií môžu byť zverejnené ďalšie informácie o ochrane osobných údajov. Pred použitím našej webovej stránky alebo našich služieb si prečítajte celé oznámenie o ochrane osobných údajov. Používaním webových stránok súhlasíte s dodržiavaním podmienok tohto oznámenia o ochrane osobných údajov. Toto oznámenie o ochrane osobných údajov je tiež súčasťou nášho Podmienky, ktoré upravujú vaše používanie webových stránok.

Vaša bezpečnosť a bezpečnosť vašich osobných údajov

Rovnako ako všetky informácie na internete, aj my vyzývame našich používateľov, aby postupovali opatrne pri zachovaní svojho digitálneho súkromia. Našou prioritou je vaša bezpečnosť a zabezpečenie online. Informácie, ktoré nám poskytnete, používame iba na to, aby sme vám mohli poskytnúť služby, ktoré ponúkame, a nebudeme od vás vyžadovať informácie, ktoré nie sú pre naše služby potrebné. Neposkytujte nám, prosím, ďalšie osobné alebo zdravotné informácie, ak to nebolo požadované, a neposkytujte nám chránené zdravotné informácie o žiadnom pacientovi. Ak nám poskytnete osobné informácie, ako napríklad nahranie fotografie alebo videa na naše sociálne médiá alebo komentovanie videa iného používateľa, uistite sa, že váš obsah neobsahuje osobné informácie, ktoré by mohli byť použité na konkrétnu identifikáciu vás alebo vašich blízkych. , ako sú celé mená, fyzické adresy alebo adresy, heslá alebo iné osobné informácie, ktoré nie sú prístupné verejnosti.  

Upozorňujeme, že e-mail odoslaný do alebo z FLCCC nie je šifrovaný a tieto informácie nie sú zabezpečené. E-mailová komunikácia tiež nie je v súlade s bezpečnostnými štandardmi HIPAA a akékoľvek osobné informácie vrátane chránených informácií o zdraví môžu byť vystavené, ak budú odoslané nezabezpečenými prostriedkami. FLCCC nezodpovedá za súkromie alebo bezpečnosť informácií zasielaných e-mailom a zrieka sa akejkoľvek zodpovednosti podľa zákona HIPAA alebo iných federálnych, štátnych alebo medzinárodných zákonov týkajúcich sa ochrany osobných údajov. 

Aj keď udržiavame rôzne bezpečnostné postupy, ktoré pomáhajú chrániť pred stratou, zneužitím, neoprávneným prístupom, zverejnením, pozmenením alebo zničením informácií, ktoré poskytujete prostredníctvom webových stránok, nie je možné zaručiť, že nebude možný prenos dát cez internet alebo uložené na serveri. 100% bezpečné. Výsledkom je, že aj keď sa snažíme chrániť vaše informácie a súkromie, nemôžeme zaručiť ani zaručiť bezpečnosť akýchkoľvek informácií, ktoré nám prezradíte alebo nám ich online odovzdáte, a nemôžeme niesť zodpovednosť za krádež, zničenie alebo neúmyselné zverejnenie vašich informácií. Prečítajte si naše Podmienky Ďalšie informácie. 

Zber informácií

Môžeme vás požiadať o niektoré alebo všetky z nasledujúcich typov informácií, keď pristupujete k rôznemu obsahu alebo vlastnostiam webových stránok alebo odosielate obsah, alebo nás priamo kontaktujete:

  • Kontaktné informácie, ako napríklad meno, e-mailová adresa, poštová adresa, organizácia a telefónne číslo; 
  • Obsah vašej správy pre nás v akomkoľvek formulári „Kontaktujte nás“, e-mailovej komunikácii alebo telefonickom hovore; 
  • Ak požiadate o členstvo v Aliancii, môžeme požiadať o vašu lekársku špecializáciu, mesto, štát a krajinu, adresu URL, nemocničnú alebo organizačnú príslušnosť alebo zložky MATH+ ste použili a vaše pripomienky alebo postrehy k MATH+ použitie protokolu;   
  • Online identifikátory, ako napríklad internetový protokol („IP”) Adresa, cookies, užívateľské meno a heslo;
  • Informácie z účtov sociálnych médií a platobných procesorov (napríklad PayPal);
  • Jazyková preferencia
  • Vyhľadávacie dotazy; a
  • Korešpondencia a ďalšie informácie, ktoré nám pošlete.

Pri návšteve webových stránok môžeme tiež zhromažďovať určité informácie, vrátane:

  • Vaša adresa IP, čo je číslo, ktoré sa automaticky priradí vášmu počítaču pri každom prístupe na internet a ktorá sa niekedy dá použiť na odvodenie vašej všeobecnej geografickej oblasti;
  • Ďalšie jedinečné identifikátory vrátane identifikačných čísel mobilných zariadení (napr. IDFA, reklamné ID pre Android / Google, IMEI);
  • Typ vášho prehliadača a operačný systém;
  • Charakteristiky vášho zariadenia; 
  • Webové stránky, ktoré ste navštívili pred a po návšteve týchto webových stránok;
  • Stránky, ktoré prezeráte a na ktoré klikáte v rámci Webov, vrátane toho, že si vás pamätajú a vaše preferencie;
  • Poloha vášho zariadenia a / alebo iné geolokačné informácie, vrátane PSČ, štátu alebo krajiny, z ktorej ste navštívili Stránky; 
  • Informácie zhromažďované prostredníctvom súborov cookie, webových majákov a iných technológií;
  • Informácie o vašich interakciách s e-mailovými správami, ako napríklad odkazy, na ktoré klikli a či boli správy prijaté, otvorené alebo preposlané; a
  • Štandardné informácie denníka servera.

Na automatické zhromažďovanie týchto informácií môžeme používať súbory cookie, pixlové značky a podobné technológie. Cookies sú malé kúsky informácií, ktoré sa ukladajú vo webovom prehliadači vášho počítača. Pixelové značky sú veľmi malé obrázky alebo malé časti údajov vložené do obrázkov, známe tiež ako „webové majáky“ alebo „jasné súbory GIF“, ktoré dokážu rozpoznať súbory cookie, čas a dátum zobrazenia stránky, popis stránky, na ktorej je pixel je umiestnená značka a podobné informácie z vášho počítača alebo zariadenia. Používaním webových stránok vyjadrujete súhlas s našim používaním súborov cookie a podobných technológií. Môžete sa rozhodnúť, či a ako váš počítač prijme súbor cookie, nakonfigurovaním svojich preferencií alebo možností vo svojom prehliadači. Ak sa však rozhodnete súbory cookie odmietnuť, je možné, že nebudete môcť používať určité online produkty, služby alebo funkcie na webových stránkach. Viac informácií o cookies a technológiách sledovania a pokyny na deaktiváciu týchto položiek nájdete v našom dokumente cookie Policy.

použitie informácií

Informácie, ktoré zhromažďujeme prostredníctvom webových stránok alebo osobne, môžeme použiť na rôzne účely, napríklad na:

  • Prevádzkovať a zlepšovať našu webovú stránku, produkty, informácie a služby;
  • Rozumieme vám a vašim preferenciám, aby ste zvýšili svoje zážitky a potešenie z používania našej webovej stránky, produktov a služieb;
  • Plniť naše zmluvné záväzky s vami a s ostatnými;
  • Odpovedajte na svoje komentáre a otázky;
  • Poskytovať a dodávať produkty, informácie alebo služby, ktoré požadujete;
  • Splňte naše povinnosti v oblasti auditu, dodržiavania súladu a právnych predpisov ako neziskové organizácie; 
  • Zasielať vám informácie vrátane e-mailov, bulletinov, potvrdení, faktúr, technických oznámení, aktualizácií, bezpečnostných upozornení a správ a správ;
  • Komunikujeme s vami o nadchádzajúcich udalostiach a správach o produktoch, informáciách a službách ponúkaných FLCCC Alliance alebo našimi pridruženými spoločnosťami;
  • Prepojte alebo skombinujte s inými osobnými údajmi, ktoré získame od tretích strán, aby ste pochopili vaše potreby a poskytli vám lepšie služby;
  • Poskytovať štatistiku alebo výskum v otázkach týkajúcich sa Aliancie;
  • Dodržiavať zákon, súdny príkaz alebo iný súdny alebo správny proces; 
  • Chrániť, vyšetrovať a brániť pred podvodnými, neoprávnenými alebo nezákonnými činnosťami; a
  • Ako je uvedené inak v mieste zberu alebo na základe vášho súhlasu.

Zdieľanie informácií

Zaväzujeme sa udržiavať vašu dôveru a chceme, aby ste pochopili, kedy a s kým môžeme zdieľať informácie, ktoré zhromažďujeme.

  • Firemní rodičia, partneri a pridružené spoločnosti. Podľa potreby môžeme vaše informácie zdieľať s pridruženými subjektmi na rôzne účely, vrátane výskumných, obchodných, prevádzkových a marketingových účelov.
  • Poskytovatelia služieb. Vaše údaje môžeme zdieľať s poskytovateľmi služieb, ktorí v našom mene vykonávajú určité funkcie alebo služby (napríklad hostovať webové stránky, spravovať databázy, spracovávať údaje, spracovatelia platieb tretích strán (napr. PayPal), vykonávať analýzy alebo zasielať pre nás komunikáciu).
  • Ostatné strany, ak to vyžaduje zákon alebo je to nevyhnutné na ochranu webových stránok. Vaše informácie môžeme zverejniť tretím stranám za účelom: ochrany zákonných práv, bezpečnosti a ochrany Aliancie FLCCC, pridružených spoločností a používateľov našej webovej stránky; presadiť naše Podmienky; zabrániť podvodom (alebo na účely riadenia rizika); a vyhovieť orgánom činným v trestnom konaní alebo súdnemu procesu alebo žiadosti o spoluprácu zo strany vládneho subjektu, bez ohľadu na to, či to zákon vyžaduje alebo nie, alebo na ne reagovať.
  • V súvislosti s prevodom majetku. Ak predáme celý svoj podnik alebo jeho časť alebo vykonáme predaj alebo prevod aktív alebo sa inak zúčastňujeme na fúzii alebo prevode podniku alebo v prípade bankrotu, môžeme vaše údaje postúpiť jednej alebo viacerým tretím stranám ako súčasť transakcie.
  • Ostatné strany s vašim výslovným alebo implicitným súhlasom. Môžeme zdieľať informácie o vás s tretími stranami, keď s tým súhlasíte (napr. Ak použijete odkaz na zdieľanie článku od) www.flccc.net na sociálne médiá alebo ak nás požiadate o poskytnutie vašich informácií tretej strane).
  • Súhrnné informácie. Môžeme zverejniť tretím stranám informácie, ktoré neopisujú ani neidentifikujú jednotlivých používateľov, ako sú súhrnné údaje o využití webových stránok alebo demografické správy alebo výsledky prieskumu. Tieto informácie sa nepovažujú za osobné informácie.
  • Ďalej môžeme povoliť tretím stranám umiestňovať a čítať ich vlastné súbory cookie, webové majáky a podobné technológie na zhromažďovanie informácií prostredníctvom webových stránok. Naši poskytovatelia služieb tretích strán môžu napríklad použiť tieto technológie na zhromažďovanie informácií, ktoré nám pomáhajú pri meraní, výskume a analýze prenosu. Upozorňujeme, že na odmietnutie alebo deaktiváciu niektorých z týchto technológií budete možno musieť podniknúť ďalšie kroky okrem zmeny nastavení prehliadača. Ak sa rozhodnete tieto technológie odmietnuť, deaktivovať alebo odstrániť, niektoré funkcie webových stránok už pre vás nemusia byť dostupné. Rozumiete, že keď používate webovú stránku, títo poskytovatelia analytických služieb môžu zhromažďovať informácie týkajúce sa vášho používania webovej stránky. V našej politike súborov cookie môžete mať viac možností.

Reakcia na signály „Nesledovať“

Nepátraj ("DNT”) Je nastavenie webového prehliadača, ktoré požaduje, aby webová aplikácia deaktivovala sledovanie konkrétneho používateľa. Ak sa rozhodnete vo svojom prehliadači zapnúť nastavenie DNT, váš prehliadač vyšle špeciálny signál webovým serverom, analytickým spoločnostiam, reklamným sieťam, poskytovateľom doplnkov a iným webovým službám, s ktorými sa pri prehliadaní stretnete, aby prestal sledovať vašu aktivitu. Pretože v súčasnosti neexistuje odvetvový štandard, ktorý by sa mal zaoberať tým, čo by mali webové stránky robiť, keď prijímajú takéto signály, v súčasnosti na tieto signály nekonáme. Môžete sa dozvedieť viac o Nesledovať tu

Ochrana súkromia detí

Aliancia FLCCC rešpektuje súkromie detí a žiadna časť našich stránok nie je zameraná na prilákanie osôb mladších ako 18 rokov. Aliancia FLCCC vedome nezhromažďuje, nepoužíva ani nezverejňuje osobné informácie detí mladších ako 18 rokov bez predchádzajúceho rodičovského oznámenia. súhlas. Ak sa domnievate, že máme informácie týkajúce sa dieťaťa mladšieho ako 18 rokov, ktoré ste neoprávnili, môžete nás kontaktovať na čísle [chránené e-mailom] požiadať o vymazanie týchto informácií. 

Medzinárodné prenosy informácií 

Ak navštevujete stránku z umiestnenia mimo Spojených štátov, vaše pripojenie sa uskutoční prostredníctvom serverov umiestnených v Spojených štátoch. Všetky informácie, ktoré dostanete zo stránky, sa vytvoria na serveroch umiestnených v Spojených štátoch a všetky informácie, ktoré poskytnete, sa budú uchovávať na webových serveroch a systémoch umiestnených v Spojených štátoch. Vaše informácie vrátane vašich osobných údajov môžu byť prenesené do počítačov umiestnených v Spojených štátoch a udržiavané v nich. Zákony o ochrane údajov v USA sa môžu líšiť od zákonov krajiny, v ktorej sa nachádzate, a vaše údaje môžu podliehať požiadavkám na prístup od vlád, súdov alebo orgánov činných v trestnom konaní v USA v súlade s právnymi predpismi USA. Váš súhlas s týmto oznámením o ochrane osobných údajov, po ktorom nasleduje vaše odoslanie vašich informácií, predstavuje váš súhlas so zhromažďovaním, ukladaním, spracovaním a prenosom vašich informácií do a do Spojených štátov alebo iných krajín a teritórií v súlade s právnymi predpismi Spojených štátov. .

Aliancia FLCCC podnikne všetky kroky, ktoré sú primerane potrebné na zabezpečenie bezpečného zaobchádzania s vašimi osobnými údajmi a v súlade s týmto oznámením o ochrane osobných údajov. K prenosu vašich osobných údajov do organizácie alebo krajiny nedôjde, pokiaľ neexistujú adekvátne kontroly vrátane bezpečnosť vašich údajov a ďalších osobných údajov.

Vaše možnosti týkajúce sa vašich osobných údajov

Ak od nás dostávate e-maily alebo inú komunikáciu, môžete označiť, že chcete prestať od nás dostávať ďalšiu komunikáciu, a budete mať možnosť sa odhlásiť podľa pokynov na odhlásenie uvedených v e-maile, ktorý dostanete, alebo nás môžete kontaktovať. priamo na naše kontaktné informácie nižšie. Ak sa odhlásite, môžeme vám naďalej posielať nepropagačné e-maily, napríklad e-maily o našich prebiehajúcich obchodných transakciách (napríklad potvrdenie o dare). Žiadame vás, aby ste svoje informácie neustále aktualizovali. Môžete požiadať o zmeny alebo aktualizácie svojich osobných údajov zaslaním žiadosti na adresu [chránené e-mailom]. Používatelia v určitých jurisdikciách môžu mať ďalšie práva, ako je uvedené nižšie.

Vaše práva na ochranu údajov podľa všeobecného nariadenia o ochrane údajov (GDPR)

Ak ste rezidentom alebo sa nachádzate v Európskom hospodárskom priestore („EEA”), Máte určité ďalšie práva na ochranu údajov. Medzi tieto práva patria:

  • Právo na prístup, aktualizáciu alebo vymazanie informácií, ktoré o vás máme. Kedykoľvek je to možné, môžete získať prístup, aktualizovať alebo požiadať o vymazanie svojich osobných údajov kontaktovaním nás na kontaktných informáciách uvedených nižšie. 
  • Právo na opravu. Máte právo na opravu svojich údajov, ak sú nepresné alebo neúplné.
  • Právo namietať. Máte právo namietať proti nášmu spracovaniu vašich osobných údajov.
  • Právo na obmedzenie. Máte právo požadovať, aby sme obmedzili spracovanie vašich osobných údajov.
  • Právo na prenosnosť údajov. Máte právo na poskytnutie kópie informácií, ktoré o vás máme, v štruktúrovanom, strojovo čitateľnom a bežne používanom formáte.
  • Právo odvolať súhlas. Máte tiež právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas, keď sa FLCCC Alliance spoliehala na váš súhlas so spracovaním vašich osobných údajov.

Právny základ pre spracúvanie osobných údajov podľa GDPR

Aliancia FLCCC je vo väčšine prípadov správcom osobných údajov; v niektorých prípadoch však môže byť Aliancia FLCCC spracovateľom osobných údajov. Právny základ Aliancie FLCCC pre zhromažďovanie a používanie osobných údajov opísaných v tomto oznámení o ochrane osobných údajov závisí od osobných údajov, ktoré zhromažďujeme, a konkrétneho kontextu, v ktorom ich zhromažďujeme.

Aliancia FLCCC môže zhromažďovať alebo spracovávať vaše osobné údaje, pretože:

  • Musíme vám poskytnúť službu;
  • Dali ste nám na to súhlas;
  • Spracovanie je v našom oprávnenom záujme a nie je potlačené vašimi právami; alebo
  • Dodržiavať zákon.

Uchovávanie informácií

Aliancia FLCCC uchová vaše osobné údaje iba tak dlho, ako je to potrebné na účely uvedené v tomto oznámení o ochrane osobných údajov. Vaše osobné údaje si ponecháme a použijeme v rozsahu nevyhnutnom na splnenie našich právnych povinností (napríklad ak sa od nás vyžaduje, aby sme vaše údaje uchovávali v súlade s platnými zákonmi), riešenie sporov a presadzovanie našich právnych dohôd a zásad.

Aliancia FLCCC tiež uchová osobné údaje a údaje o použití na účely internej analýzy. Údaje o používaní sú údaje zhromaždené automaticky, buď generované používaním stránok, alebo zo samotnej infraštruktúry stránok (napríklad trvanie návštevy stránky). Údaje o používaní sa spravidla uchovávajú kratšiu dobu, s výnimkou prípadov, keď sa tieto údaje používajú na posilnenie zabezpečenia alebo na zlepšenie funkčnosti našich stránok, alebo ak sme zo zákona povinní tieto údaje uchovávať po dlhšiu dobu.

Zverejnenie osobných údajov

Zverejnenie pre účely presadzovania práva - Za určitých okolností môže byť od Aliancie FLCCC vyžadované, aby zverejnili vaše osobné údaje, ak to vyžaduje zákon alebo reakcia na platné žiadosti verejných orgánov (napr. Súd alebo vládna agentúra).

Právne požiadavky

Aliancia FLCCC môže zverejniť vaše Osobné údaje v dobrej viere v presvedčenie, že je potrebné konať, aby ste:

  • Dodržiavať zákonnú povinnosť; 
  • Chrániť a brániť práva alebo majetok Aliancie FLCCC; 
  • Zabrániť alebo vyšetriť možné priestupky v súvislosti so Službou; 
  • Na ochranu osobnej bezpečnosti používateľov Služby alebo verejnosti; a / alebo
  • Na ochranu pred právnou zodpovednosťou.

Uplatňovanie vašich práv podľa GDPR

Ak je to uplatniteľné, môžete uplatniť ktorékoľvek zo svojich práv podľa nariadenia GDPR zaslaním žiadosti o overiteľnú osobu s údajmi pomocou podrobností v časti Kontaktné informácie nižšie. Môžete podať žiadosť súvisiacu s vašimi osobnými údajmi alebo v mene niekoho, na koho máte oprávnenie. Musíte uviesť svoje celé meno, e-mailovú adresu a potvrdiť, že ste občanom alebo rezidentom EHP, a do svojej žiadosti uviesť svoju štátnu príslušnosť alebo bydlisko. Môžeme vás požiadať, aby ste kvôli získaniu informácií potvrdili svoju totožnosť a / alebo právne postavenie v súvislosti so žiadosťou, ako aj vaše bydlisko v EHP. Na vašu žiadosť odpovieme do 30 dní alebo vám dáme vedieť, ak budeme potrebovať ďalší čas. 

Predtým, ako odpovieme na vaše žiadosti, požiadame vás o overenie vašej totožnosti. Ak nebudeme schopní overiť vašu totožnosť alebo oprávnenie podať žiadosť, môžeme vašu žiadosť zamietnuť.

Ak si želáte vzniesť obavy z nášho použitia vašich informácií (a bez toho, aby boli dotknuté akékoľvek vaše ďalšie práva), máte právo to urobiť so svojím miestnym dozorným orgánom; Dúfame však, že vám môžeme pomôcť s prípadnými otázkami alebo obavami, ktoré sa týkajú používania vašich osobných údajov, a to najskôr kontaktovaním nás na [chránené e-mailom]

Ďalšie informácie o GDPR získate od miestneho úradu na ochranu údajov v EHP. 

Vaše ďalšie práva na ochranu údajov podľa zákona Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD)

Ak sa nachádzate na štátnom území Brazílie, máte určité ďalšie práva na ochranu údajov podľa zákona Lei Geral de Proteção de Dados („LGPD“). Medzi tieto práva patria:

  • Právo na potvrdenie o existencii spracovania;
  • Právo na prístup k údajom;
  • Právo na opravu neúplných, nepresných alebo neaktuálnych údajov;
  • Právo na anonymizáciu, blokovanie alebo odstránenie nepotrebných alebo nadmerných údajov alebo údajov, ktoré sa nespracúvajú v súlade s LGPD;
  • Právo na prenosnosť údajov na iného poskytovateľa služieb alebo produktov prostredníctvom výslovnej žiadosti;
  • Právo na vymazanie osobných údajov spracúvaných so súhlasom dotknutej osoby;
  • Právo na informácie o verejných a súkromných subjektoch, s ktorými prevádzkovateľ zdieľal údaje;
  • Právo na informácie o možnosti odmietnutia súhlasu a dôsledkoch takéhoto odmietnutia; a
  • Právo odvolať súhlas.

Právne základy pre spracovanie údajov podľa LGPD

Právne základy Aliancie FLCCC pre zhromažďovanie alebo spracúvanie vašich osobných údajov sú tieto:

  • Musíme vám poskytnúť službu;
  • Dali ste nám na to súhlas;
  • Spracovanie je v našom oprávnenom záujme a nie je potlačené vašimi právami; alebo
  • Dodržiavať zákon.

Trvanie spracovania

Aliancia FLCCC bude spracúvať a uchovávať vaše osobné údaje iba tak dlho, ako je to potrebné na účely uvedené v tomto oznámení o ochrane osobných údajov. Vaše osobné údaje si ponecháme a použijeme v rozsahu nevyhnutnom na splnenie našich právnych povinností (napríklad ak sa od nás vyžaduje, aby sme vaše údaje uchovávali v súlade s platnými zákonmi), riešenie sporov a presadzovanie našich právnych dohôd a zásad.

Aliancia FLCCC tiež uchová osobné údaje a údaje o použití na účely internej analýzy. Údaje o používaní sú údaje zhromaždené automaticky, buď generované používaním stránok, alebo zo samotnej infraštruktúry stránok (napríklad trvanie návštevy stránky). Údaje o používaní sa spravidla uchovávajú kratšiu dobu, s výnimkou prípadov, keď sa tieto údaje používajú na posilnenie zabezpečenia alebo na zlepšenie funkčnosti našich stránok, alebo ak sme zo zákona povinní tieto údaje uchovávať po dlhšiu dobu.

Uplatňovanie práv podľa LGPD

Ak je to uplatniteľné, môžete uplatniť ktorékoľvek zo svojich práv podľa LGPD zaslaním žiadosti o overiteľnú osobu s údajmi pomocou podrobností v časti Kontaktné informácie nižšie. Môžete podať žiadosť súvisiacu s vašimi osobnými údajmi alebo v mene niekoho, na koho máte oprávnenie. Vo svojej žiadosti musíte uviesť svoje celé meno, e-mailovú adresu a potvrdenie o tom, že ste občanom alebo obyvateľom Brazílie. Za účelom získania informácií od vás môžeme požadovať, aby ste potvrdili svoju totožnosť a / alebo právne postavenie v súvislosti so žiadosťou, ako aj vaše bydlisko. Na vašu žiadosť odpovieme do 15 dní alebo vám dáme vedieť, ak budeme potrebovať viac času. 

Kalifornia - Zákon Shine the Light - Marketing tretích strán 

Oddiel 1798.83 Občianskeho zákonníka v Kalifornii umožňuje obyvateľom Kalifornie požadovať informácie týkajúce sa zverejnenia ich osobných údajov tretím stranám na účely priameho marketingu tretích strán. V súčasnosti Aliancia FLCCC nezdieľa žiadne osobné informácie s tretími stranami na účely ich priameho marketingu. Ďalej na spoločnosť FLCCA ako neziskovú organizáciu 501 (c) (3) sa v súčasnosti nevzťahuje Kalifornský zákon o ochrane spotrebiteľa (CCPA). 

Služby sociálnych sietí

Aliancia FLCCC môže spolupracovať s určitými poskytovateľmi sociálnych médií tretích strán, aby vám ponúkli svoje služby sociálnych sietí prostredníctvom našej webovej stránky. Môžete napríklad použiť služby sociálnych sietí tretích strán, okrem iného vrátane Facebooku, Twitteru a ďalších, na zdieľanie videí a ďalších informácií o svojich skúsenostiach na našej webovej stránke so svojimi priateľmi a sledovateľmi v týchto službách sociálnych sietí. Tieto služby sociálnych sietí môžu byť schopné zhromažďovať informácie o vás, vrátane vašej aktivity na našej webovej stránke. Tieto služby sociálnych sietí tretích strán môžu tiež upozorniť vašich priateľov, a to na našej webovej stránke ako aj na samotných službách sociálnych sietí, že ste používateľom našej webovej stránky alebo o vašom používaní našej webovej stránky v súlade s platnými zákonmi a ich vlastným súkromím. postupy. Ak sa rozhodnete pre prístup k službám sociálnych sietí tretích strán alebo ich využívate, môžeme o vás dostávať informácie, ktoré ste sprístupnili týmto službám sociálnych sietí, vrátane informácií o vašich kontaktoch na tieto služby sociálnych sietí.

Aktualizácie pravidiel

Toto oznámenie o ochrane osobných údajov môže byť z času na čas revidované, pretože pridávame nové funkcie a služby, pretože sa menia zákony a vyvíjajú sa osvedčené postupy v oblasti ochrany súkromia a bezpečnosti v priemysle. Dátum účinnosti týchto zásad zobrazujeme v ľavom hornom rohu tohto oznámenia o ochrane osobných údajov, aby ste pre nich ľahšie zistili, kedy došlo k zmene. Ak urobíme v tomto Oznámení o ochrane osobných údajov akékoľvek podstatné zmeny týkajúce sa použitia alebo zverejnenia osobných údajov, vopred o tom informujeme prostredníctvom Webovej stránky. Malé zmeny alebo zmeny, ktoré významne neovplyvnia individuálne záujmy ochrany osobných údajov, je možné vykonať kedykoľvek a bez predchádzajúceho upozornenia. Ak máte obavy z toho, ako sa vaše osobné údaje používajú, často navštevujte naše stránky, kde nájdete ďalšie a dôležité oznámenia a aktualizácie. 

Kontaktné informácie

Ak máte akékoľvek otázky týkajúce sa tohto oznámenia o ochrane osobných údajov, kontaktujte nás na adrese:

Referent pre ochranu osobných údajov

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance
2001 L Street NW, suita 500

Washington DC 20036

e-mail: [chránené e-mailom]

telefón: 513 486 - 4696