->

עלינו

מדיניות הפרטיות של FLCCC והודעה על נוהלי מידע

תאריך כניסה: 21 במרץ 2021

ברוך הבא. 

הברית FLCCC מכבדת את פרטיות המבקרים באתרים ובשירותים המקוונים שלנו ומעריכה את אמון השותפים, המטופלים והעובדים שלנו. מדיניות פרטיות זו והודעה על נוהלי מידע (“פרטיות”) מפרט את שיטות ה- FLCCC Alliance בנוגע לאיסוף, שימוש וגילוי של מידע שתוכל לספק באמצעות אתרים שאנו מפעילים, תת-דומיינים שלהם וכל הפורטלים, היישומים, המוצרים, השירותים, האירועים וכל תכונות אינטראקטיביות, יישומים או שירותים אחרים המקשרים להודעת פרטיות זו (“אתר"או"אֲתַר”), כמו גם מידע אישי שנמסר לברית FLCCC בכל דרך שהיא. חשיפות פרטיות נוספות עשויות להיעשות בזמן איסוף המידע. אנא קרא את הודעת הפרטיות כולה לפני שתשתמש באתר שלנו או בשירותים שלנו. על ידי שימוש באתר, אתה מסכים לציית לתנאים של הודעת פרטיות זו. הודעת פרטיות זו היא גם חלק מההודעה שלנו תנאים, השולטים בשימושך באתר.

בטיחותך ואבטחת המידע האישי שלך

כמו בכל המידע באינטרנט, אנו קוראים למשתמשים שלנו להמשיך בזהירות לשמור על פרטיותם הדיגיטלית. העדיפות שלנו היא בטיחותך וביטחונך באופן מקוון. אנו משתמשים במידע שאתה מספק לנו רק כדי לספק לך את השירותים שאנו מציעים, ולא נבקש ממך מידע שאינו נדרש לשירותינו. נא לא לספק לנו מידע אישי או בריאותי נוסף אם לא התבקש, ואל תספק לנו מידע בריאותי מוגן של מטופל כלשהו. אם אתה מספק לנו מידע אישי, כגון העלאת תמונה או סרטון למדיה החברתית שלנו, או הערה לסרטון של משתמש אחר, אנא ודא שהתוכן שלך אינו כולל מידע אישי שיכול לשמש לזהות אותך או את הסובבים אותך באופן ספציפי. , כגון שמות מלאים, כתובות פיזיות או מיקומים, סיסמאות או מידע אישי אחר שאינו זמין לציבור.  

לידיעתך, דוא"ל שנשלח אל FLCCC או ממנו אינו מוצפן, ומידע כזה אינו מאובטח. תקשורת דוא"ל גם אינה תואמת את תקני האבטחה של HIPAA, וכל מידע אישי, כולל מידע בריאותי מוגן, עלול להיחשף אם נשלח באמצעים לא בטוחים. FLCCC אינה אחראית לפרטיות או לאבטחת המידע הנשלח באמצעות דוא"ל, ומתנערת מכל אחריות במסגרת HIPAA או חוקים פדרליים, מדינתיים או בינלאומיים אחרים הנוגעים לפרטיות המידע. 

בעוד שאנו מקיימים מגוון נהלי אבטחה המסייעים בהגנה מפני אובדן, שימוש לרעה, גישה בלתי מורשית, חשיפה, שינוי או הרס של המידע שאתה מספק דרך האתר, לא ניתן להבטיח שום העברת נתונים דרך האינטרנט או המאוחסנים בשרת. מאובטח ב 100%. כתוצאה מכך, בעוד שאנו שואפים להגן על המידע והפרטיות שלך, איננו יכולים להבטיח או להבטיח את ביטחונם של כל מידע שתחשוף או תעביר אלינו באופן מקוון ואיננו יכולים להיות אחראים לגניבה, הרס או חשיפה בלתי מכוונת של המידע שלך. אנא ראה שלנו תנאים לקבלת מידע נוסף. 

איסוף המידע

אנו עשויים לבקש ממך חלק או את כל סוגי המידע הבאים כאשר אתה ניגש לתוכן או לתכונות שונות של האתר או מגיש תוכן, או ליצור איתנו קשר ישירות:

  • פרטי קשר, כגון שם, כתובת דוא"ל, כתובת דואר, ארגון ומספר טלפון; 
  • תוכן ההודעה אלינו בכל טופס "צור קשר", תקשורת דוא"ל או שיחת טלפון; 
  • אם אתה מבקש להצטרף לברית, אנו עשויים לבקש את המומחיות הרפואית שלך, עיר, מדינה ומדינה, כתובת URL, בית חולים או השתייכות ארגונית או את המרכיבים של MATH+ השתמשת והערותיך או תצפיותיך בנושא MATH+ שימוש בפרוטוקול;   
  • מזהים מקוונים, כגון פרוטוקול אינטרנט ("IP”) כתובת, קובצי cookie, שם משתמש וסיסמה;
  • מידע מחשבונות מדיה חברתית ומעבד תשלומים (כגון PayPal);
  • העדפות שפה
  • שאילתות חיפוש; ו
  • התכתבות ומידע אחר שאתה שולח אלינו.

אנו עשויים לאסוף מידע מסוים באופן אוטומטי בעת ביקורך באתר, כולל:

  • כתובת ה- IP שלך, שהיא המספר המוקצה אוטומטית למחשב שלך בכל פעם שאתה ניגש לאינטרנט, ולעיתים ניתן להשתמש בו כדי להפיק את האזור הגיאוגרפי הכללי שלך;
  • מזהים ייחודיים אחרים, כולל מספרי זיהוי של מכשירים ניידים (למשל, IDFA, מזהה פרסום של Android / Google, IMEI);
  • סוג הדפדפן ומערכת ההפעלה שלך;
  • מאפייני המכשיר שלך; 
  • אתרים בהם ביקרת לפני ואחרי ביקור באתרים;
  • דפים שאתה מציג וקישורים שאתה לוחץ עליהם בתוך האתרים, כולל לזכור אותך ואת ההעדפות שלך;
  • מיקום המכשיר שלך ו / או מידע על מיקום גיאוגרפי אחר, כולל מיקוד, מדינה או מדינה שממנה נכנסת לאתרים; 
  • מידע שנאסף באמצעות עוגיות, משואות רשת וטכנולוגיות אחרות;
  • מידע על האינטראקציה שלך עם הודעות דואר אלקטרוני, כגון הקישורים שנלחצו עליהם והאם ההודעות התקבלו, נפתחו או הועברו; ו
  • מידע על יומן שרת רגיל.

אנו עשויים להשתמש בעוגיות, תגי פיקסל וטכנולוגיות דומות כדי לאסוף מידע זה באופן אוטומטי. עוגיות הן פיסות מידע קטנות המאוחסנות על ידי דפדפן האינטרנט של המחשב שלך. תגי פיקסל הם תמונות קטנות מאוד או פיסות קטנות של נתונים המוטמעות בתמונות, המכונות גם "משואות רשת" או "קובצי GIF ברורים", שיכולות לזהות קובצי cookie, את השעה והתאריך שבו דף נראה, תיאור העמוד שבו הפיקסל תג ממוקם, ומידע דומה מהמחשב או ההתקן שלך. על ידי שימוש באתר, אתה מסכים לשימוש שלנו בעוגיות ובטכנולוגיות דומות. אתה יכול להחליט אם וכיצד המחשב שלך יקבל קובץ cookie על ידי הגדרת ההעדפות או האפשרויות שלך בדפדפן שלך. עם זאת, אם תבחר לדחות קובצי Cookie, ייתכן שלא תוכל להשתמש במוצרים, שירותים או תכונות מקוונים מסוימים באתר. תוכל לקבל מידע נוסף על עוגיות וטכנולוגיות מעקב, והוראות כיצד לבטל את הסכמתך לפריטים אלה מדיניות קוקי.

שימוש במידע

אנו עשויים להשתמש במידע שאנו אוספים דרך האתר או באופן אישי למגוון מטרות, כולל כדי:

  • להפעיל ולשפר את האתר, המוצרים, המידע והשירותים שלנו;
  • להבין אותך ואת העדפותיך לשיפור החוויה וההנאה שלך באמצעות האתר, המוצרים והשירותים שלנו;
  • כדי לבצע את ההתחייבויות החוזיות שלנו איתך ועם אחרים;
  • הגיב לתגובות ולשאלות שלך;
  • לספק ולספק מוצרים, מידע או שירותים שאתה מבקש;
  • לעמוד בהתחייבויות הביקורת, הציות והרגולציה שלנו כמלכ"ר; 
  • לשלוח לך מידע, כולל מיילים, ידיעונים, אישורים, חשבוניות, הודעות טכניות, עדכונים, התראות אבטחה והודעות תמיכה וניהול;
  • לתקשר איתך על אירועים קרובים וחדשות אודות מוצרים, מידע ושירותים המוצעים על ידי הברית FLCCC או שלוחותינו;
  • קישור או שילוב עם מידע אישי אחר שאנו מקבלים מצדדים שלישיים, בכדי לעזור בהבנת צרכיך ולספק לך שירות טוב יותר;
  • לספק סטטיסטיקה או מחקר בנושאים הקשורים לברית;
  • לציית לחוק, צו בית משפט או הליך שיפוטי או מינהלי אחר; 
  • להגן, לחקור ולהרתיע מפני פעילות מרמה, בלתי מורשית או בלתי חוקית; ו
  • כפי שתואר לך אחרת בנקודת האיסוף או בהתאם להסכמתך.

שיתוף מידע

אנו מחויבים לשמור על אמונך, ורוצים שתבין מתי ועם מי אנו עשויים לחלוק את המידע שאנו אוספים.

  • הורים לתאגיד, שותפים ושותפים. לפי העניין, אנו עשויים לשתף את המידע שלך עם גופים קשורים למטרות מגוונות, כולל מטרות מחקר, עסק, תפעול ושיווק.
  • ספקי שירות. אנו עשויים לשתף את המידע שלך עם ספקי שירותים המבצעים פונקציות או שירותים מסוימים מטעמנו (כגון אירוח האתר, ניהול מסדי נתונים, נתוני עיבוד, מעבדי תשלום של צד שלישי (כמו PayPal), ביצוע ניתוחים או שליחת תקשורת עבורנו).
  • צדדים אחרים כשנדרש על פי חוק או כנדרש להגנה על האתר. אנו עשויים לחשוף את המידע שלך לצדדים שלישיים על מנת: להגן על הזכויות החוקיות, בטיחותן וביטחונם של הברית FLCCC, שלוחות ומשתמשי אתרנו; לאכוף את שלנו תנאים; למנוע הונאה (או למטרות ניהול סיכונים); ולהיענות או להגיב לאכיפת החוק או להליך משפטי או לבקשה לשיתוף פעולה של גורם ממשלתי, בין אם נדרש כחוק ובין אם לאו.
  • בקשר עם העברת נכסים. אם אנו מוכרים את עסקנו כולו או חלקו, או מבצעים מכירה או העברת נכסים, או שאנו מעורבים בדרך אחרת במיזוג או העברה עסקית, או במקרה של פשיטת רגל, אנו עשויים להעביר את המידע שלך לצד שלישי אחד או יותר כחלק של אותה עסקה.
  • צדדים אחרים עם הסכמתך המפורשת או המשתמעת. אנו עשויים לשתף מידע אודותיך עם צדדים שלישיים כאשר אתה מסכים לשיתוף כזה (למשל, אם אתה משתמש בקישור לשיתוף מאמר ממנו www.flccc.net לרשתות החברתיות, או אם אתה מבקש שנמסור את המידע שלך לצד שלישי).
  • מידע אחר. אנו עשויים לחשוף לצדדים שלישיים מידע שאינו מתאר או מזהה משתמשים בודדים, כגון נתוני שימוש מצטברים באתר או דוחות דמוגרפיים או תוצאות מחקר. מידע זה אינו נחשב למידע אישי.
  • בנוסף, אנו עשויים לאפשר לצדדים שלישיים להציב ולקרוא קובצי Cookie משלהם, משואות אינטרנט וטכנולוגיות דומות כדי לאסוף מידע דרך האתר. לדוגמה, ספקי שירותי צד שלישי שלנו עשויים להשתמש בטכנולוגיות אלה כדי לאסוף מידע המסייע לנו במדידת תעבורה, מחקר וניתוח. לידיעתך, ייתכן שיהיה עליך לנקוט בצעדים נוספים מעבר לשינוי הגדרות הדפדפן כדי לסרב או להשבית חלק מהטכנולוגיות הללו. אם תבחר לסרב, להשבית או למחוק טכנולוגיות אלה, ייתכן שחלק מהפונקציונליות של האתר כבר לא תהיה זמינה עבורך. אתה מבין שכאשר אתה משתמש באתר, ספקי ניתוח אלה עשויים לאסוף מידע הקשור לשימוש שלך באתר. ייתכן שיש לך אפשרויות נוספות במדיניות העוגיות שלנו.

תגובה לאותות "אל תעקוב"

אל תעקוב ("TSD”) היא הגדרת דפדפן אינטרנט המבקשת מיישום אינטרנט להשבית את מעקב אחר משתמש בודד. כאשר אתה בוחר להפעיל את הגדרת DNT בדפדפן שלך, הדפדפן שלך שולח איתות מיוחד לאתרים, חברות ניתוח, רשתות מודעות, ספקי plug-in ושירותי אינטרנט אחרים שאתה נתקל בהם במהלך הגלישה כדי להפסיק לעקוב אחר הפעילות שלך. עם זאת, מכיוון שאין כרגע תקן תעשייתי הנוגע למה, אם בכלל, אתרים צריכים לעשות כאשר הם מקבלים אותות כאלה, אנו כרגע לא נוקטים פעולה בתגובה לאותות אלה. תוכל ללמוד עוד על אל תעקוב אחר כאן

פרטיות ילדים

הברית FLCCC מכבדת את פרטיותם של ילדים, ושום חלק מאתרנו אינו ממוקד למשוך אנשים מתחת לגיל 18. הברית FLCCC אינה אוספת, משתמשת או חושפת מידע אישי מילדים מתחת לגיל 18 ללא הורה קודם. הַסכָּמָה. אם אתה סבור שיש לנו מידע בנוגע לילד מתחת לגיל 18 שלא אישרת, אתה יכול לפנות אלינו בכתובת [מוגן בדוא"ל] לבקש מחיקה של מידע זה. 

העברות מידע בינלאומיות 

אם אתה מבקר באתר ממיקום מחוץ לארצות הברית, החיבור שלך יהיה דרך ושרתים הממוקמים בארצות הברית. כל המידע שתקבל מהאתר ייצור בשרתים הממוקמים בארצות הברית, וכל המידע שתמסור יישמר בשרתי האינטרנט ובמערכות הממוקמות בארצות הברית. המידע שלך, כולל המידע האישי שלך, עשוי להיות מועבר למחשבים הממוקמים בארצות הברית - ומתוחזקים עליהם. חוקי הגנת הנתונים בארצות הברית עשויים להיות שונים מאלו של המדינה בה אתה נמצא, ומידעך עשוי להיות כפוף לבקשות גישה מממשלות, בתי משפט או רשויות אכיפת החוק בארצות הברית על פי חוקי ארצות הברית. הסכמתך להודעת פרטיות זו, ואחריה מסירת המידע שלך מייצגת את הסכמתך לאיסוף, אחסון, עיבוד והעברת המידע שלך בארצות הברית, או ארצות וטריטוריות אחרות, בהתאם לחוקי ארצות הברית. .

הברית FLCCC תנקוט בכל הצעדים הנחוצים באופן סביר בכדי להבטיח שמטופלים במידע האישי שלך בצורה מאובטחת ובהתאם להודעת פרטיות זו ושום העברת המידע האישי שלך לא תתבצע לארגון או למדינה אלא אם כן קיימות בקרות נאותות לרבות אבטחת הנתונים שלך ומידע אישי אחר.

הבחירות שלך לגבי הנתונים האישיים שלך

אם תקבל מאיתנו הודעות דוא"ל או הודעות אחרות, אתה עשוי להצביע על העדפה להפסיק לקבל מאיתנו הודעות נוספות ותהיה לך האפשרות "לבטל את הסכמתך" על ידי ביצוע ההוראות לביטול הרישום המופיעות בדוא"ל שאתה מקבל, או על ידי פנייה אלינו ישירות בפרטי יצירת הקשר שלנו למטה. אם תבטל את הסכמתך, אנו עשויים עדיין לשלוח לך הודעות דוא"ל שאינן מקדמות מכירות, כגון הודעות דוא"ל אודות העסקאות השוטפות שלנו (כגון קבלה על תרומה). אנו מבקשים שתעדכן את המידע שלך, ותוכל לבקש שינויים או עדכונים במידע האישי שלך על ידי שליחת בקשה אלינו בכתובת [מוגן בדוא"ל]. למשתמשים בתחומי שיפוט מסוימים עשויות להיות זכויות נוספות, כמפורט להלן.

זכויות הגנת הנתונים שלך על פי התקנה הכללית להגנת נתונים (GDPR)

אם אתה תושב או נמצא באזור הכלכלי האירופי ("EEA”), יש לך זכויות הגנה נוספות על נתונים מסוימים. זכויות אלה כוללות:

  • הזכות לגשת, לעדכן או למחוק את המידע שיש לנו עליך. בכל פעם שמתאפשר, תוכל לגשת, לעדכן או לבקש מחיקה של המידע האישי שלך על ידי פנייה אלינו במידע ליצירת קשר להלן. 
  • זכות התיקון. יש לך את הזכות לתקן את המידע שלך אם מידע זה אינו מדויק או שלם.
  • הזכות להתנגד. יש לך זכות להתנגד לעיבוד המידע האישי שלך.
  • זכות ההגבלה. יש לך את הזכות לבקש שנגביל את עיבוד המידע האישי שלך.
  • הזכות לניידות נתונים. יש לך את הזכות לקבל עותק של המידע שיש לנו בפורמט מובנה, קריא במכונה ובדרך כלל נעשה שימוש בו.
  • הזכות למשוך את ההסכמה. יש לך גם את הזכות למשוך את הסכמתך בכל עת בו הברית FLCCC הסתמכה על הסכמתך לעבד את המידע האישי שלך.

בסיס משפטי לעיבוד מידע אישי לפי GDPR

ברוב המקרים, הברית FLCCC היא מבקרת מידע אישי; עם זאת, במקרים מסוימים הברית FLCCC עשויה להיות מעבד של מידע אישי. הבסיס המשפטי של FLCCC Alliance לאיסוף ושימוש במידע האישי המתואר בהודעת פרטיות זו תלוי במידע האישי שאנו אוספים ובהקשר הספציפי בו אנו אוספים אותו.

הברית FLCCC עשויה לאסוף או לעבד את המידע האישי שלך משום:

  • עלינו לספק לך שירות;
  • נתת לנו את הסכמתך לעשות זאת;
  • העיבוד הוא באינטרסים הלגיטימיים שלנו והוא אינו נעקף מזכויותיך; אוֹ
  • כדי לציית לחוק.

שמירת מידע

הברית של FLCCC תשמור את המידע האישי שלך רק כל זמן שיידרש למטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו. אנו נשמור ונשתמש במידע האישי שלך במידה הדרושה בכדי לעמוד בהתחייבויות החוקיות שלנו (למשל, אם אנו נדרשים לשמור על המידע שלך כדי לעמוד בחוקים הרלוונטיים), נפתור סכסוכים ואכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטית שלנו.

הברית FLCCC תשמור גם מידע אישי ונתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני שימוש הם נתונים שנאספים באופן אוטומטי או שנוצרו על ידי השימוש באתר או מתשתית האתר עצמו (למשל, משך הביקור בעמוד). נתוני השימוש נשמרים בדרך כלל לתקופה קצרה יותר, למעט כאשר משתמשים בנתונים אלה כדי לחזק את האבטחה או לשפר את הפונקציונליות של האתר שלנו או שאנו מחויבים באופן חוקי לשמור נתונים אלה לתקופות ארוכות יותר.

גילוי מידע אישי

גילוי לאכיפת חוק - בנסיבות מסוימות, הברית FLCCC עשויה להידרש לחשוף את המידע האישי שלך אם תידרש לעשות זאת על פי חוק או כמענה לבקשות תקפות מצד רשויות ציבוריות (למשל, בית משפט או סוכנות ממשלתית).

דרישות משפטיות

ברית FLCCC עשויה לחשוף את המידע האישי שלך מתוך אמונה בתום לב כי פעולה כזו נחוצה כדי:

  • לקיים חובה חוקית; 
  • כדי להגן ולהגן על זכויותיה או רכושה של הברית FLCCC; 
  • כדי למנוע או לחקור עוולות אפשריות בקשר עם השירות; 
  • כדי להגן על בטיחותם האישית של המשתמשים בשירות או בציבור; ו / או
  • כדי להגן מפני אחריות משפטית.

מימוש זכויותיך על פי GDPR

במידת הצורך, אתה רשאי לממש את כל הזכויות שלך במסגרת ה- GDPR על ידי הגשת בקשה לנתונים מאומתים באמצעות הפרטים המופיעים בסעיף פרטי הקשר להלן. אתה רשאי להגיש בקשה הקשורה למידע האישי שלך או בשם מישהו שיש לך הרשאה בשבילו. עליך לכלול את שמך המלא, כתובת הדוא"ל שלך ולהעיד את העובדה שאתה אזרח או תושב ה- EEA על ידי צירוף מדינת אזרחותך או מגוריך בבקשתך. אנו עשויים לדרוש ממך לאשר את זהותך ו / או עמדתך המשפטית לבקשה וכן את תושבותך ב- EEA על מנת לקבל את המידע. אנו נגיב לבקשתך תוך 30 יום או נודיע לך אם אנו זקוקים לזמן נוסף. 

לידיעתך, אנו נבקש ממך לאמת את זהותך לפני שנענה לבקשות כאלה, ואנו עשויים לדחות את בקשתך אם איננו יכולים לאמת את זהותך או סמכותך להגיש את הבקשה.

אם ברצונך להעלות דאגה לגבי השימוש שלנו במידע שלך (ומבלי לפגוע בזכויות אחרות שיש לך), תהיה לך הזכות לעשות זאת מול רשות הפיקוח המקומית שלך; עם זאת, אנו מקווים שנוכל לסייע בכל שאילתה או דאגה שיש לך בנוגע לשימוש שלנו במידע האישי שלך תחילה על ידי פנייה אלינו בכתובת [מוגן בדוא"ל]

למידע נוסף על GDPR, אנא צרו קשר עם רשות ההגנה על המידע המקומית שלכם באזור ה- EEA. 

זכויות הגנת המידע הנוספות שלך תחת Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD)

אם אתה נמצא בשטח הלאומי של ברזיל, יש לך זכויות הגנה נוספות על נתונים תחת Lei Geral de Proteção de Dados (“LGPD”). זכויות אלה כוללות:

  • הזכות לאישור קיום העיבוד;
  • הזכות לגשת לנתונים;
  • הזכות לתקן נתונים לא שלמים, לא מדויקים או לא עדכניים;
  • הזכות לאנונימי, לחסום או למחוק נתונים מיותרים או מוגזמים או נתונים שאינם מעובדים בהתאם ל LGPD;
  • הזכות לניידות הנתונים לשירות או ספק מוצר אחר, באמצעות בקשה מפורשת;
  • הזכות למחוק נתונים אישיים שעובדו בהסכמת הנבדק;
  • הזכות למידע אודות ישויות ציבוריות ופרטיות שאיתן שיתף הבקר נתונים;
  • הזכות למידע על האפשרות לשלילת הסכמה וההשלכות של הכחשה כאמור; ו
  • הזכות לבטל את ההסכמה.

בסיסים משפטיים לעיבוד נתונים במסגרת LGPD

הבסיסים החוקיים של הברית FLCCC לאיסוף או עיבוד המידע האישי שלך הם כדלקמן:

  • עלינו לספק לך שירות;
  • נתת לנו את הסכמתך לעשות זאת;
  • העיבוד הוא באינטרסים הלגיטימיים שלנו והוא אינו נעקף מזכויותיך; אוֹ
  • כדי לציית לחוק.

משך העיבוד

הברית FLCCC תעבד ותשמור את המידע האישי שלך רק כל זמן שיידרש למטרות המפורטות בהודעת פרטיות זו. אנו נשמור ונשתמש במידע האישי שלך במידה הדרושה בכדי לעמוד בהתחייבויותינו החוקיות (למשל, אם אנו נדרשים לשמור על המידע שלך כדי לעמוד בחוקים הרלוונטיים), נפתור סכסוכים ואכוף את ההסכמים והמדיניות המשפטית שלנו.

הברית FLCCC תשמור גם מידע אישי ונתוני שימוש למטרות ניתוח פנימי. נתוני שימוש הם נתונים שנאספים באופן אוטומטי או שנוצרו על ידי השימוש באתר או מתשתית האתר עצמו (למשל, משך הביקור בעמוד). נתוני השימוש נשמרים בדרך כלל לתקופה קצרה יותר, למעט כאשר משתמשים בנתונים אלה כדי לחזק את האבטחה או לשפר את הפונקציונליות של האתר שלנו או שאנו מחויבים באופן חוקי לשמור נתונים אלה לתקופות ארוכות יותר.

מימוש זכויותיך במסגרת LGPD

במידת הצורך, אתה רשאי לממש את כל הזכויות שלך במסגרת LGPD על ידי הגשת בקשה לנתונים מאומתים באמצעות הפרטים המופיעים בסעיף פרטי הקשר להלן. אתה רשאי להגיש בקשה הקשורה למידע האישי שלך או בשם מישהו שיש לך הרשאה בשבילו. עליך לכלול את שמך המלא, כתובת הדוא"ל שלך ולהעיד כי אתה אזרח או תושב ברזיל בבקשתך. אנו עשויים לדרוש ממך לאשר את זהותך ו / או עמדתך המשפטית לבקשה וכן את תושבותך על מנת לקבל את המידע. אנו נענה לבקשתך תוך 15 יום או נודיע לך אם אנו זקוקים לזמן נוסף. 

קליפורניה - Shine the Light Act - שיווק צד ג ' 

סעיף 1798.83 בקודקס האזרחי בקליפורניה מתיר לתושבי קליפורניה לבקש מידע בדבר חשיפת המידע האישי שלהם לצדדים שלישיים למטרות שיווק ישיר של צדדים שלישיים. נכון לעכשיו, הברית FLCCC אינה חולקת מידע אישי עם צדדים שלישיים למטרות שיווק ישיר שלהם. יתר על כן, כ- 501 (ג) (3) ללא כוונת רווח, FLCCA אינה כפופה לחוק פרטיות הצרכן של קליפורניה (CCPA) בשלב זה. 

שירותי רשתות חברתיות

הברית FLCCC עשויה לעבוד עם ספקי מדיה חברתית מסוימים של צד שלישי כדי להציע לך את שירותי הרשת החברתית שלהם באמצעות אתרנו. לדוגמא, אתה יכול להשתמש בשירותי רשתות חברתיות של צד שלישי, כולל אך לא רק בפייסבוק, טוויטר ואחרים כדי לשתף סרטונים ומידע אחר אודות חוויתך באתרנו עם חבריך ועוקביך באותם שירותי רשת חברתית. שירותי רשתות חברתיות אלה עשויים להיות מסוגלים לאסוף מידע אודותיך, כולל פעילותך באתר האינטרנט שלנו. שירותי רשת חברתית של צד שלישי אלה עשויים גם להודיע ​​לחבריך, באתר שלנו ובשירותי הרשתות החברתיות עצמם, שאתה משתמש באתר שלנו או על השימוש שלך באתר שלנו, בהתאם לחוק החל והפרטיות שלהם. מדיניות. אם תבחר לגשת לשירותי רשת חברתית של צד שלישי או לעשות בהם שימוש, אנו עשויים לקבל מידע אודותיך שהעלית לרשות אותם שירותי רשת חברתית, כולל מידע על אנשי הקשר שלך באותם שירותי רשת חברתית.

עדכוני מדיניות

הודעת פרטיות זו עשויה להיות מתוקנת מעת לעת כאשר אנו מוסיפים תכונות ושירותים חדשים, ככל שהחוקים משתנים, וככל שמתפתחים שיטות עבודה מומלצות בנושא פרטיות ואבטחה. אנו מציגים תאריך תחילה במדיניות בפינה השמאלית העליונה של הודעת פרטיות זו, כך שיהיה לך קל יותר לדעת מתי חל שינוי. אם אנו מבצעים שינוי מהותי כלשהו בהודעת פרטיות זו בדבר שימוש או חשיפה של מידע אישי, אנו נספק הודעה מראש דרך האתר. שינויים קטנים או שינויים שאינם משפיעים באופן משמעותי על אינטרסים פרטיים פרטניים עשויים להתבצע בכל עת וללא הודעה מוקדמת. אם אתה מודאג מהשימוש במידע האישי שלך, אנא בקר באתר שלנו לעיתים קרובות לקבלת הודעות ועדכונים חשובים אחרים. 

פרטי התקשרות

אם יש לך שאלות לגבי הודעת פרטיות זו, אנא פנה אלינו בכתובת:

קצין פרטיות

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance
רחוב L 2001 NW, סוויטה 500

וושינגטון הבירה 20036

דוא"ל [מוגן בדוא"ל]

טלפון: 513-486-4696