->

Ismerj meg minket

Az FLCCC adatvédelmi irányelvei és az információs gyakorlatokról szóló értesítés

Hatálybalépés dátuma: 21. március 2021

Üdvözöljük. 

Az FLCCC Szövetség tiszteletben tartja webhelyeink és online szolgáltatásaink látogatóinak magánéletét, és értékeli partnereink, betegek és alkalmazottaink bizalmát. Ez az adatvédelmi irányelv és az információs gyakorlatokról szóló értesítés („Az adatkezelésről”) Ismerteti az FLCCC Szövetség gyakorlatát az általunk üzemeltetett webhely (ek) en, aldomainjeiken, valamint minden portálon, alkalmazáson, terméken, szolgáltatáson, eseményen és bármilyen interaktív szolgáltatáson keresztül nyújtott információk összegyűjtésével, felhasználásával és nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban, alkalmazások vagy egyéb szolgáltatások, amelyek ehhez az adatvédelmi közleményhez kapcsolódnak („weboldal"Vagy"Oldal”), Valamint az FLCCC Szövetségnek bármilyen módon biztosított személyes adatok. Az adatvédelem további közzététele történhet az információk összegyűjtésekor. Kérjük, olvassa el a teljes adatvédelmi közleményt, mielőtt weboldalunkat vagy szolgáltatásainkat igénybe venné. A Webhely használatával Ön vállalja, hogy betartja a jelen Adatvédelmi közlemény feltételeit. Ez az adatvédelmi közlemény szintén része az oldalunknak Általános szerződési feltételek, amelyek a Weboldal használatát szabályozzák.

Az Ön és személyes adatainak biztonsága

Az interneten tárolt összes információhoz hasonlóan ezúton is sürgetjük felhasználóinkat, hogy körültekintően járjanak el a digitális adatvédelem fenntartása érdekében. Kiemelt feladatunk az Ön online biztonsága. Csak az Ön által megadott információkat használjuk fel az általunk kínált szolgáltatások nyújtására, és nem kérünk tőlünk olyan információkat, amelyek nem szükségesek a szolgáltatásainkhoz. Kérjük, ne adjon meg nekünk további személyes vagy egészségügyi információkat, ha ezeket nem kérték, és ne adjon meg nekünk egyetlen beteg számára sem védett egészségügyi információkat. Ha személyes adatokat közöl velünk, például feltölt egy fényképet vagy videót a közösségi médiánkba, vagy megjegyzést fűz egy másik felhasználó videójához, kérjük, győződjön meg arról, hogy tartalma nem tartalmaz olyan személyes adatokat, amelyek felhasználhatók lennének Ön vagy a körülötted élő személyek konkrét azonosítására. , például teljes nevek, fizikai címek vagy helyek, jelszavak vagy más, a nyilvánosság számára nem elérhető személyes adatok.  

Felhívjuk figyelmét, hogy az FLCCC-nek küldött vagy onnan küldött e-mailek nincsenek titkosítva, és az ilyen információk nincsenek biztonságban. Az e-mailes kommunikáció szintén nem felel meg a HIPAA biztonsági szabványainak, és bármilyen személyes információ, beleértve a védett egészségügyi információkat is, ki lehet téve, ha nem biztonságos módon küldi el. Az FLCCC nem vállal felelősséget az e-mailben elküldött információk magánéletéért vagy biztonságáért, és kizár minden felelősséget a HIPAA vagy más szövetségi, állami vagy nemzetközi törvények alapján az adatvédelemről. 

Miközben számos biztonsági eljárást tartunk fenn, amelyek segítenek megvédeni a Weboldalon keresztül nyújtott információk elvesztését, visszaélését, illetéktelen hozzáférését, nyilvánosságra hozatalát, megváltoztatását vagy megsemmisítését, nem garantálható az interneten keresztüli vagy a szerveren tárolt adatátvitel. 100% -ban biztonságos. Ennek eredményeként, bár törekszünk az Ön adatainak és magánéletének védelmére, nem garantálhatjuk és nem garantálhatjuk az Ön által az interneten nyilvánosságra hozott vagy nekünk továbbított információk biztonságát, és nem vállalhatunk felelősséget az Ön adatainak lopásáért, megsemmisítéséért vagy véletlen felfedéséért. Kérjük, olvassa el a mi oldalunkat Általános szerződési feltételek további információkat. 

Collection of Information

A webhely különböző tartalmaihoz vagy funkcióihoz való hozzáféréskor, illetve a tartalom benyújtásakor, vagy közvetlenül kapcsolatba lépve velünk, a következő típusú információk egy részét vagy egészét kérhetjük Öntől:

  • Kapcsolattartási adatok, például név, e-mail cím, postai cím, szervezet és telefonszám; 
  • A nekünk küldött üzenet tartalma bármilyen „Kapcsolatfelvétel” űrlapon, e-mailes kommunikáció vagy telefonhívás útján; 
  • Ha csatlakozását kéri, kérhetjük orvosi szakterületét, városát, államát és országát, URL-címét, kórházi vagy szervezeti hovatartozását, vagy a MATH+ és az Ön észrevételeit vagy észrevételeit a MATH+ protokollhasználat;   
  • Online azonosítók, például az Internet Protocol (“IP”) Cím, sütik, felhasználónév és jelszó;
  • Információk a közösségi médiából és a fizetésfeldolgozó (például a PayPal) számlákról;
  • Nyelvi beállítás
  • Keresési lekérdezések; és
  • Levelezés és egyéb információk, amelyeket Ön nekünk küld.

Bizonyos információkat automatikusan gyűjthetünk, amikor Ön felkeresi a Webhelyet, ideértve:

  • Az Ön IP-címe, amely az internethez való hozzáféréskor a számítógépéhez automatikusan hozzárendelt szám, és amelyet néha fel lehet használni általános földrajzi területének levezetésére;
  • Egyéb egyedi azonosítók, beleértve a mobileszközök azonosító számait (pl. IDFA, Android / Google Advertising ID, IMEI);
  • A böngésző típusa és operációs rendszere;
  • Az eszköz jellemzői; 
  • Webhelyek, amelyeket a Webhelyek felkeresése előtt és után meglátogatott;
  • Megtekintett oldalak és linkek, amelyekre rákattint a Webhelyeken, beleértve az Ön és a preferenciák emlékezetét
  • Az eszköz helye és / vagy egyéb földrajzi helymeghatározási információk, beleértve az irányítószámot, az államot vagy az országot, ahonnan a Webhelyeket elérte; 
  • Cookie-k, webjelzők és más technológiák segítségével gyűjtött információk;
  • Információ az e-mail üzenetekkel való interakcióiról, például a kattintott linkekről és arról, hogy az üzeneteket kapták-e, megnyitották-e vagy továbbították-e; és
  • Standard kiszolgálónapló-információk.

Használhatunk cookie-kat, pixel címkéket és hasonló technológiákat az információk automatikus gyűjtéséhez. A sütik apró információk, amelyeket a számítógép webböngészője tárol. A pixel címkék nagyon kicsi képek vagy képekbe ágyazott kis darabok, más néven „webes jelzők” vagy „tiszta GIF-ek”, amelyek felismerik a sütiket, az oldal megtekintésének időpontját és dátumát, az oldal leírását, ahol a pixel címke kerül elhelyezésre, és hasonló információkat a számítógépéről vagy az eszközről. A Webhely használatával Ön hozzájárul a sütik és hasonló technológiák használatához. A böngésző beállításainak vagy beállításainak konfigurálásával eldöntheti, hogy a számítógép elfogadja-e a cookie-kat és hogyan. Ha azonban a cookie-k elutasítása mellett dönt, előfordulhat, hogy nem tudja használni a webhely bizonyos online termékeit, szolgáltatásait vagy szolgáltatásait. A sütikről és a nyomkövető technológiákról, valamint az ezekről a cikkekről való leiratkozásról további információt a következő webhelyen kaphat: Cookie-k használata.

Az adatok felhasználása

A Weboldalon keresztül vagy személyesen gyűjtött információkat különféle célokra használhatjuk fel, többek között:

  • Webhelyünk, termékeink, információink és szolgáltatásaink működtetése és fejlesztése;
  • Értse meg Önt és preferenciáit, hogy javítsa tapasztalatait és élvezetét a weboldalunk, termékeink és szolgáltatásaink segítségével;
  • Szerződéses kötelezettségeink teljesítése Önnel és másokkal;
  • Válaszoljon észrevételeire és kérdéseire;
  • Az Ön által kért termékek, információk vagy szolgáltatások nyújtása és szállítása;
  • Nonprofit módon teljesítsük könyvvizsgálati, megfelelési és szabályozási kötelezettségeinket; 
  • Információk küldése, beleértve e-maileket, hírleveleket, visszaigazolásokat, számlákat, műszaki értesítéseket, frissítéseket, biztonsági figyelmeztetéseket, támogatási és adminisztratív üzeneteket;
  • Kommunikálni veled a közelgő eseményekről és az FLCCC Szövetség vagy leányvállalataink által kínált termékekről, információkról és szolgáltatásokról szóló hírekről;
  • Kapcsolja össze vagy kombinálja más, harmadik felektől kapott személyes adatokkal, hogy jobban megértse az Ön igényeit és jobb szolgáltatást nyújtson Önnek;
  • Statisztikák vagy kutatás a Szövetséggel kapcsolatos kérdésekről;
  • Betartani egy törvényt, bírósági végzést vagy más bírósági vagy közigazgatási eljárást; 
  • Csalárd, jogosulatlan vagy illegális tevékenység védelme, kivizsgálása és elrettentése; és
  • Amint másként leírtuk Önnek a begyűjtéskor vagy az Ön beleegyezésével.

Információk megosztása

Elkötelezettek vagyunk a bizalom fenntartása mellett, és szeretnénk, ha megértené, hogy mikor és kivel oszthatjuk meg az összegyűjtött információkat.

  • Vállalati szülők, partnerek és leányvállalatok. Adott esetben megoszthatjuk az Ön adatait kapcsolt szervezetekkel különféle célokból, beleértve a kutatási, üzleti, működési és marketing célokat is.
  • Szolgáltatók. Megoszthatjuk az Ön adatait olyan szolgáltatókkal, amelyek bizonyos funkciókat vagy szolgáltatásokat hajtanak végre a nevünkben (például a Webhely üzemeltetése, adatbázisok kezelése, adatok feldolgozása, harmadik felek fizetési feldolgozói (például PayPal), elemzések elvégzése vagy kommunikáció küldése értünk).
  • Más felek, ha azt törvény előírja, vagy a weboldal védelme érdekében szükséges. Az Ön adatait harmadik félnek adhatjuk ki annak érdekében, hogy: megvédjük az FLCCC Szövetség, a leányvállalatok és a Weboldalunk felhasználói törvényes jogait, biztonságát és biztonságát; érvényesíteni a mi Általános szerződési feltételek; a csalás megelőzése (vagy kockázatkezelési célból); és eleget kell tennie a bűnüldözésnek vagy a jogi eljárásnak, vagy egy kormányzati szerv együttműködésre irányuló kérelmének, illetve annak reagálnia, akár törvényileg kötelező, akár nem.
  • Az eszközök átadásával kapcsolatban. Ha üzletünk egészét vagy egy részét eladjuk, vagy eladást vagy vagyonátadást hajtunk végre, vagy más módon részt veszünk egyesülésben vagy üzleti átruházásban, vagy csőd esetén az adatokat átadhatjuk egy vagy több harmadik félnek részeként annak a tranzakciónak.
  • Egyéb felek kifejezett vagy hallgatólagos beleegyezésével. Megoszthatunk rólad információkat harmadik felekkel, ha beleegyezik az ilyen megosztásba (pl. Ha egy linket használ egy cikk megosztásához) www.flccc.net a közösségi médiába, vagy ha arra kér minket, hogy adjuk meg adatait harmadik félnek).
  • Összesített adatok. Harmadik fél számára olyan információkat közölhetünk, amelyek nem írják le vagy azonosítják az egyes felhasználókat, például összesített webhelyhasználati adatokat, demográfiai jelentéseket vagy kutatási eredményeket. Ez az információ nem minősül személyes információnak.
  • Ezenkívül engedélyezhetjük harmadik feleknek, hogy saját sütiket, webes jelzőket és hasonló technológiákat helyezzenek el és olvassanak el, hogy információkat gyűjtsenek a Weboldalon keresztül. Például külső szolgáltatóink felhasználhatják ezeket a technológiákat olyan információk gyűjtésére, amelyek segítenek minket a forgalom mérésében, kutatásában és elemzésében. Felhívjuk figyelmét, hogy előfordulhat, hogy a böngésző beállításainak megváltoztatásán túl további lépéseket kell tennie ezen technológiák némelyikének megtagadásához vagy letiltásához. Ha elutasítja, letiltja vagy törli ezeket a technológiákat, akkor előfordulhat, hogy a Webhely egyes funkciói már nem állnak rendelkezésre az Ön számára. Megértette, hogy a Webhely használatakor ezek az elemzési szolgáltatók információkat gyűjthetnek a Webhely használatával kapcsolatban. Lehet, hogy több lehetősége van a sütikre vonatkozó irányelvekben.

Válasz a „Ne kövesse” jelekre

Ne kövesse („DNT”) Egy webböngésző-beállítás, amely azt kéri, hogy egy webalkalmazás tiltsa le az egyes felhasználók követését. Amikor a böngészőben bekapcsolja a DNT-beállítást, böngészője külön jelzést küld webhelyeknek, elemző cégeknek, hirdetési hálózatoknak, hálózati szolgáltatóknak és más webszolgáltatásoknak, amelyekkel böngészés közben találkozik, hogy leállítsa tevékenységének nyomon követését. Mivel azonban jelenleg nincs ipari szabvány arra vonatkozóan, hogy mit kell tennie a weboldalaknak, ha ilyeneket kapnak, amikor ilyen jeleket kapnak, jelenleg nem teszünk lépéseket ezekre a jelekre reagálva. Tudjon meg többet a Ne kövesse funkcióról itt

Gyermekek adatainak védelme

Az FLCCC Szövetség tiszteletben tartja a gyermekek magánéletét, és Honlapunk egyetlen része sem célja 18 éven aluliak vonzása. Az FLCCC Szövetség tudatosan nem gyűjti, használja és nem fedi fel a 18 év alatti gyermekek személyes adatait előzetes szülői nélkül beleegyezés. Ha úgy gondolja, hogy olyan információval rendelkezünk egy 18 éven aluli gyermekkel kapcsolatban, amelyet Ön nem engedélyezett, felveheti velünk a kapcsolatot a következő címen: [e-mail védett] kérni ezen információk törlését. 

Nemzetközi információátadás 

Ha a webhelyet az Egyesült Államokon kívülről keresi fel, akkor a kapcsolat az Egyesült Államokban található szervereken keresztül és azokkal történik. A Webhelyről kapott összes információt az Egyesült Államokban található szervereken hozzák létre, és az Ön által megadott összes információt az Egyesült Államokban található webszervereken és rendszereken tárolják. Az Ön adatait, beleértve a személyes adatait is, át lehet vinni az Amerikai Egyesült Államokban található számítógépekre, és azokon karbantarthatjuk. Az Egyesült Államokban az adatvédelmi törvények eltérhetnek az Ön tartózkodási helye szerinti ország jogszabályaitól, és az Egyesült Államok törvényei szerint az Ön adatait az Egyesült Államok kormányai, bíróságai vagy bűnüldöző szervei kérhetik hozzáférési kérelemtől. Az Ön adatvédelmi közleményéhez való hozzájárulása, majd az Ön adatainak benyújtása azt jelenti, hogy beleegyezik az Ön adatainak gyűjtésébe, tárolásába, feldolgozásába és továbbításába az Egyesült Államokban és az Egyesült Államokban, vagy más országokban és területeken, az Egyesült Államok törvényei szerint. .

Az FLCCC Szövetség minden ésszerűen szükséges lépést megtesz annak biztosítása érdekében, hogy személyes adatait biztonságosan és ezen adatvédelmi közlemény szerint kezeljék, és személyes adatait nem továbbítják egy szervezetnek vagy egy országnak, kivéve, ha megfelelő ellenőrzések vannak érvényben, beleértve az adatok és egyéb személyes adatok biztonsága.

Az Ön személyes adatainak választása

Ha e-maileket vagy egyéb közleményeket kap tőlünk, akkor jelezheti, hogy nem kíván további üzeneteket kapni tőlünk, és lehetősége lesz „leiratkozni”, ha követi a kapott e-mailben található leiratkozási utasításokat, vagy felveszi velünk a kapcsolatot. közvetlenül az alábbi elérhetőségeinken. Ha kilép, akkor is küldhetünk nem promóciós e-maileket, például e-maileket a folyamatban lévő üzleti tranzakcióinkról (például adománybevételről). Kérjük, hogy naprakészen tartsa adatait, és kérheti személyes adatainak módosítását vagy frissítését azzal, hogy kérést küld nekünk a következő címre: [e-mail védett]. Bizonyos joghatóságok felhasználóinak további jogaik lehetnek, az alábbiak szerint.

Az Ön adatvédelmi jogai az általános adatvédelmi rendelet (GDPR) alapján

Ha Ön az Európai Gazdasági Térségben lakik vagy abban tartózkodik (EGT”), Bizonyos további adatvédelmi jogokkal rendelkezik. Ezek a jogok a következők:

  • A velünk kapcsolatos információkhoz való hozzáférés, frissítés vagy törlés joga. Amikor csak lehetséges, hozzáférhet, frissítheti vagy törölheti személyes adatait, ha kapcsolatba lép velünk az alábbi elérhetőségeken. 
  • A helyesbítés joga. Önnek joga van információinak helyesbítését, ha ezek az adatok pontatlanok vagy hiányosak.
  • A tiltakozás joga. Önnek joga van kifogást emelni személyes adatainak kezelése ellen.
  • A korlátozás joga. Önnek joga van kérni, hogy korlátozzuk az Ön személyes adatainak feldolgozását.
  • Az adatok hordozhatóságához való jog. Önnek jogában áll rendelkezésünkre bocsátani a rendelkezésünkre álló információk másolatát strukturált, géppel olvasható és általánosan használt formátumban.
  • A hozzájárulás visszavonásának joga. Önnek joga van bármikor visszavonni beleegyezését, amikor az FLCCC Szövetség az Ön beleegyezésére támaszkodott személyes adatainak feldolgozása során.

A személyes adatok feldolgozásának jogi alapjai a GDPR szerint

A legtöbb esetben az FLCCC Szövetség a személyes adatok kezelője; azonban egyes esetekben az FLCCC Szövetség személyes adatok feldolgozója lehet. Az FLCCC Alliance jogi alapja az ebben az adatvédelmi közleményben leírt személyes adatok gyűjtésének és felhasználásának függ az általunk gyűjtött személyes adatoktól és azoktól a konkrét kontextusoktól, amelyekben gyűjtjük azokat.

Az FLCCC Szövetség azért gyűjtheti vagy dolgozhatja fel az Ön személyes adatait, mert:

  • Szolgáltatást kell nyújtanunk Önnek;
  • Ön beleegyezését adta ehhez;
  • A feldolgozás jogos érdekeinknek felel meg, és az Ön jogai nem írják felül; vagy
  • A törvény betartása.

Információmegőrzés

Az FLCCC Szövetség csak addig tárolja az Ön személyes adatait, ameddig az szükséges az ebben az adatvédelmi közleményben meghatározott célokhoz. Az Ön személyes adatait a törvényi kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges mértékben megtartjuk és felhasználjuk (például ha az Ön adatait meg kell őriznünk az alkalmazandó törvények betartása érdekében), vitás kérdések megoldására és jogi megállapodásaink és irányelveink betartatására.

Az FLCCC Szövetség személyes elemeket és használati adatokat belső elemzési célokra is megőrz. A használati adatok automatikusan összegyűjtött adatok, amelyeket a Webhely használata vagy a Webhely infrastruktúrája generál (például egy oldal látogatásának időtartama). A használati adatokat általában rövidebb ideig őrizzük meg, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonságunk megerősítésére vagy a webhelyünk funkcionalitásának javítására használjuk, vagy törvényesen kötelesek vagyunk ezeket az adatokat hosszabb ideig megőrizni.

Személyes adatok nyilvánosságra hozatala

Közlés bűnüldöző szervek számára - Bizonyos körülmények között az FLCCC Szövetségtől megkövetelhetik az Ön személyes adatainak nyilvánosságra hozatalát, ha ezt a törvény előírja, vagy válaszul a hatóságok (pl. Bíróság vagy kormányzati szerv) érvényes kérésére.

Jogi követelmények

Az FLCCC Szövetség jóhiszeműen meggyőződve adhatja ki az Ön személyes adatait:

  • Törvényi kötelezettség teljesítése; 
  • Az FLCCC Szövetség jogainak vagy tulajdonának védelme és védelme; 
  • A Szolgáltatással kapcsolatos esetleges jogsértések megelőzése vagy kivizsgálása; 
  • A Szolgáltatás felhasználói vagy a nyilvánosság személyes biztonságának védelme érdekében; és / vagy
  • A jogi felelősség elleni védelem.

Jogainak gyakorlása a GDPR szerint

Adott esetben a GDPR szerinti bármely jogát gyakorolhatja, ha ellenőrizhető adatalanyi kérelmet nyújt be nekünk az alábbi Kapcsolattartási információk szakasz adatainak felhasználásával. Kérelmet nyújthat be személyes adataival kapcsolatban, vagy olyan személy nevében, akire felhatalmazással rendelkezik. Meg kell adnia teljes nevét, e-mail címét, és igazolnia kell, hogy Ön az EGT állampolgára vagy lakója, azáltal, hogy kérelmében feltünteti állampolgársága vagy lakóhelye szerinti országot. Az információk megszerzése érdekében megkövetelhetjük, hogy igazolja személyazonosságát és / vagy jogi kérelmét, valamint az EGT-ben való tartózkodását. 30 napon belül válaszolunk kérésére, vagy értesítjük Önt, ha további időre van szükségünk. 

Felhívjuk figyelmét, hogy az ilyen kérések megválaszolása előtt kérni fogja személyazonosságának igazolását, és elutasíthatjuk a kérését, ha nem tudjuk igazolni személyazonosságát vagy jogosultságát a kérelem benyújtásához.

Ha aggodalmat szeretne felvetni az Ön adatainak felhasználása kapcsán (és az esetleges egyéb jogainak sérelme nélkül), akkor joga van ezt megtenni a helyi felügyeleti hatóságnál; reméljük azonban, hogy először segítséget tudunk nyújtani a személyes adatok felhasználásával kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdésben vagy problémában azáltal, hogy felveszi velünk a kapcsolatot a [e-mail védett]

A GDPR-rel kapcsolatos további információkért kérjük, forduljon az EGT helyi adatvédelmi hatóságához. 

További adatvédelmi jogai a Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD) alapján

Ha Ön Brazília nemzeti területén található, akkor a Lei Geral de Proteção de Dados („LGPD”). Ezek a jogok a következők:

  • A feldolgozás fennállásának megerősítéséhez való jog;
  • Az adatokhoz való hozzáférés joga;
  • A hiányos, pontatlan vagy elavult adatok helyesbítésének joga;
  • A felesleges vagy túlzott vagy az LGPD-vel összhangban nem feldolgozott adatok anonimizálásának, blokkolásának vagy törlésének joga;
  • Az adatok másik szolgáltatóhoz vagy termékszolgáltatóhoz történő hordozhatóságához való jog, kifejezett kérés útján;
  • Az érintett hozzájárulásával kezelt személyes adatok törlésének joga;
  • Információhoz való jog azokról a köz- és magánszervezetekről, amelyekkel az adatkezelő megosztotta az adatokat;
  • A tájékoztatáshoz való jog a hozzájárulás megtagadásának lehetőségéről és az elutasítás következményeiről; és
  • A hozzájárulás visszavonásának joga.

Az LGPD szerinti adatfeldolgozás jogalapjai

Az FLCCC Szövetség jogi alapjai az Ön személyes adatainak gyűjtésére vagy feldolgozására a következők:

  • Szolgáltatást kell nyújtanunk Önnek;
  • Ön beleegyezését adta ehhez;
  • A feldolgozás jogos érdekeinknek felel meg, és az Ön jogai nem írják felül; vagy
  • A törvény betartása.

A feldolgozás időtartama

Az FLCCC Szövetség csak addig kezeli és megőrzi az Ön személyes adatait, ameddig az szükséges az ebben az adatvédelmi közleményben meghatározott célokhoz. Az Ön személyes adatait a törvényi kötelezettségeink teljesítéséhez szükséges mértékben megtartjuk és felhasználjuk (például, ha az Ön adatait meg kell őriznünk az alkalmazandó törvények betartása érdekében), vitás kérdések megoldására és jogi megállapodásaink és irányelveink betartatására.

Az FLCCC Szövetség személyes elemeket és használati adatokat belső elemzési célokra is megőrz. A használati adatok automatikusan összegyűjtött adatok, amelyeket a Webhely használata vagy a Webhely infrastruktúrája generál (például egy oldal látogatásának időtartama). A használati adatokat általában rövidebb ideig őrizzük meg, kivéve, ha ezeket az adatokat a biztonságunk megerősítésére vagy a webhelyünk funkcionalitásának javítására használjuk, vagy törvényesen kötelesek vagyunk ezeket az adatokat hosszabb ideig megőrizni.

Az LGPD szerinti jogainak gyakorlása

Adott esetben az LGPD szerinti bármely jogát gyakorolhatja, ha ellenőrizhető adatalanyi kérelmet nyújt be nekünk az alábbi Kapcsolattartási információk szakasz adatainak felhasználásával. Kérelmet nyújthat be személyes adataival kapcsolatban, vagy olyan személy nevében, akire felhatalmazással rendelkezik. Kérésében meg kell adnia teljes nevét, e-mail címét és igazolnia kell, hogy Ön Brazília állampolgára vagy lakója. Az információk megszerzése érdekében megkövetelhetjük, hogy erősítse meg személyazonosságát és / vagy jogi kérelmét, valamint tartózkodási helyét. 15 napon belül válaszolunk kérésére, vagy értesítjük, ha további időre van szükségünk. 

Kalifornia - Shine the Light Act - harmadik fél marketingje 

A kaliforniai polgári törvénykönyv 1798.83. Paragrafusa lehetővé teszi a kaliforniai lakosok számára, hogy információkat kérjenek személyes adataik harmadik feleknek történő közzétételéről harmadik felek közvetlen marketing céljaira. Jelenleg az FLCCC Szövetség semmilyen személyes adatot nem oszt meg harmadik felekkel közvetlen marketing céljaik érdekében. Továbbá, mint nonprofit 501 (c) (3), az FLCCA-ra jelenleg nem vonatkozik a kaliforniai fogyasztói adatvédelmi törvény (CCPA). 

Szociális hálózati szolgáltatások

Az FLCCC Szövetség együttműködhet bizonyos harmadik felektől származó közösségi médiaszolgáltatókkal annak érdekében, hogy felajánlja Önnek a közösségi hálózat szolgáltatásait Weboldalunkon keresztül. Például használhat harmadik féltől származó közösségi hálózati szolgáltatásokat, beleértve, de nem kizárólag a Facebookot, a Twittert és másokat, hogy videókat és egyéb információkat osszon meg a Weboldalunkon szerzett tapasztalatairól barátaival és követőivel az adott közösségi hálózati szolgáltatásokban. Ezek a közösségi hálózati szolgáltatások képesek lehetnek információk gyűjtésére rólad, beleértve a weboldalunkon végzett tevékenységedet is. Ezek a harmadik féltől származó közösségi hálózati szolgáltatások értesíthetik barátait mind a Weboldalunkon, mind maguk a közösségi hálózatok szolgáltatásain, hogy Ön a Weboldalunk felhasználója vagy a Weboldalunk használatáról, az alkalmazandó jogszabályoknak és saját magánéletüknek megfelelően politikák. Ha úgy dönt, hogy harmadik féltől származó közösségi hálózati szolgáltatásokat használ, vagy igénybe veszi azokat, akkor információkat kaphatunk rólad, amelyeket elérhetővé tettél az adott közösségi hálózati szolgáltatások számára, beleértve információkat az adott közösségi hálózati szolgáltatásokban lévő kapcsolataidról is.

Irányelvfrissítések

Ezt az adatvédelmi közleményt időről időre felül lehet vizsgálni, amint új szolgáltatásokat és szolgáltatásokat adunk hozzá, a törvények változásával, valamint az ipar adatvédelmi és biztonsági gyakorlatának fejlődésével. Jelen irányelv hatálybalépési dátumát jelen adatvédelmi közlemény bal felső sarkában tüntetjük fel, hogy könnyebben tudja megtudni, mikor történt változás. Ha bármilyen lényeges változást hajtunk végre ebben az adatvédelmi közleményben a személyes adatok felhasználásával vagy nyilvánosságra hozatalával kapcsolatban, akkor erről előzetes értesítést küldünk a Weboldalon keresztül. Bármikor és előzetes értesítés nélkül végezhetők olyan apró változtatások vagy változások, amelyek nem érintik jelentősen az egyéni adatvédelmi érdekeket. Ha aggódik személyes adatainak felhasználása miatt, kérjük, gyakran látogasson el Webhelyünkre ennek és más fontos bejelentéseknek és frissítéseknek a megtekintéséhez. 

Elérhetőség

Ha bármilyen kérdése van az adatvédelmi közlemény kapcsán, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a következő címen:

Adatvédelmi tisztviselő

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance
2001 L Street NW, lakosztály 500

Washington DC, 20036

E-mail: [e-mail védett]

Telefon: 513-486-4696