->

O nás

Zásady ochrany osobních údajů FLCCC a upozornění na informační postupy

Datum účinnosti: 21. března 2021

Vítejte. 

Aliance FLCCC respektuje soukromí návštěvníků našich webových stránek a online služeb a oceňuje důvěru našich partnerů, pacientů a zaměstnanců. Tyto zásady ochrany osobních údajů a upozornění na informační postupy („Ochrana osobních údajů”) Stanoví postupy Aliance FLCCC týkající se shromažďování, používání a zveřejňování informací, které můžete poskytnout prostřednictvím webových stránek, které provozujeme, jejich subdomén a všech portálů, aplikací, produktů, služeb, událostí a jakýchkoli interaktivních funkcí, aplikace nebo jiné služby, které odkazují na toto oznámení o ochraně osobních údajů („webová stránka"Nebo"Site“), Jakož i osobní údaje poskytované Alianci FLCCC jakýmkoli způsobem. V době shromažďování informací lze učinit další prohlášení o ochraně osobních údajů. Před použitím našich webových stránek nebo našich služeb si prosím přečtěte celé oznámení o ochraně osobních údajů. Používáním webových stránek souhlasíte s dodržováním podmínek tohoto oznámení o ochraně osobních údajů. Toto oznámení o ochraně osobních údajů je také součástí našeho Obchodní podmínky, kterými se řídí vaše používání webových stránek.

Vaše bezpečnost a zabezpečení vašich osobních údajů

Stejně jako u všech informací na internetu naléhavě žádáme naše uživatele, aby postupovali opatrně při zachování jejich digitálního soukromí. Naší prioritou je vaše bezpečnost a zabezpečení online. Informace, které nám poskytnete, používáme pouze k tomu, abychom vám poskytli služby, které nabízíme, a nebudeme od vás požadovat informace, které nejsou pro naše služby vyžadovány. Neposkytujte nám prosím další osobní nebo zdravotní informace, pokud nebyly požadovány, a neposkytujte nám chráněné zdravotní informace o žádném pacientovi. Pokud nám poskytnete osobní údaje, například nahrání fotografie nebo videa na naše sociální média nebo komentování videa jiného uživatele, ujistěte se, že váš obsah neobsahuje osobní údaje, které by mohly být použity ke konkrétní identifikaci vás nebo lidí kolem vás , jako jsou celá jména, fyzické adresy nebo umístění, hesla nebo jiné osobní údaje, které nejsou veřejně dostupné.  

Vezměte prosím na vědomí, že e-mail odeslaný do nebo z FLCCC není šifrován a tyto informace nejsou zabezpečeny. E-mailová komunikace také není v souladu s bezpečnostními normami HIPAA a jakékoli osobní údaje, včetně chráněných zdravotních informací, mohou být vystaveny, pokud budou odeslány nezabezpečenými prostředky. FLCCC nenese odpovědnost za soukromí ani bezpečnost informací zasílaných e-mailem a zříká se jakékoli odpovědnosti podle zákona HIPAA nebo jiných federálních, státních nebo mezinárodních zákonů týkajících se ochrany údajů. 

I když udržujeme celou řadu bezpečnostních postupů, které pomáhají chránit před ztrátou, zneužitím, neoprávněným přístupem, prozrazením, pozměněním nebo zničením informací, které poskytujete prostřednictvím webových stránek, nelze zaručit, že nebude možný žádný přenos dat přes internet nebo uložen na serveru. 100% bezpečné. Výsledkem je, že i když se snažíme chránit vaše informace a soukromí, nemůžeme zaručit ani zaručit bezpečnost jakýchkoli informací, které nám sdělíte nebo předáte online, a nemůžeme nést odpovědnost za krádež, zničení nebo neúmyslné vyzrazení vašich informací. Přečtěte si prosím naše Obchodní podmínky Další informace. 

Sběr informací

Můžeme vás požádat o některé nebo všechny následující typy informací, když přistupujete k různému obsahu nebo funkcím webových stránek nebo zadáváte obsah nebo nás přímo kontaktujete:

  • Kontaktní informace, jako je jméno, e-mailová adresa, poštovní adresa, organizace a telefonní číslo; 
  • Obsah vaší zprávy, kterou nám zasíláte v jakémkoli formuláři „Kontaktujte nás“, e-mailovou komunikaci nebo telefonní hovor; 
  • Pokud požádáte o připojení k Alianci, můžeme požádat o vaši lékařskou specializaci, město, stát a zemi, URL adresu, nemocniční nebo organizační přidružení nebo komponenty MATH+ jste použili a vaše komentáře nebo postřehy k MATH+ použití protokolu;   
  • Online identifikátory, jako je internetový protokol („IP”) Adresa, cookies, uživatelské jméno a heslo;
  • Informace ze účtů sociálních médií a platebních procesorů (například PayPal);
  • Preferovaný jazyk
  • Vyhledávací dotazy; a
  • Korespondence a další informace, které nám zasíláte.

Můžeme také automaticky shromažďovat určité informace, když navštívíte Web, včetně:

  • Vaše IP adresa, což je číslo automaticky přiřazené vašemu počítači při každém připojení k internetu a které lze někdy použít k odvození vaší obecné geografické oblasti;
  • Další jedinečné identifikátory, včetně identifikačních čísel mobilních zařízení (např. IDFA, inzertní ID pro Android / Google, IMEI);
  • Typ vašeho prohlížeče a operační systém;
  • Vlastnosti vašeho zařízení; 
  • Weby, které jste navštívili před a po návštěvě Webů;
  • Stránky, které prohlížíte, a odkazy, na které klikáte v rámci Webů, včetně zapamatování si vás a vašich preferencí;
  • Umístění vašeho zařízení a / nebo jiné geolokační informace, včetně PSČ, státu nebo země, ze které jste přistupovali na Weby; 
  • Informace shromážděné prostřednictvím cookies, webových majáků a dalších technologií;
  • Informace o vašich interakcích s e-mailovými zprávami, jako jsou odkazy, na které klikli a zda byly zprávy přijaty, otevřeny nebo přeposlány; a
  • Standardní informace o protokolu serveru.

K automatickému shromažďování těchto informací můžeme používat soubory cookie, pixelové značky a podobné technologie. Cookies jsou malé kousky informací, které jsou uloženy ve webovém prohlížeči vašeho počítače. Pixelové značky jsou velmi malé obrázky nebo malé kousky dat vložené do obrázků, známé také jako „webové majáky“ nebo „jasné soubory GIF“, které dokážou rozpoznat soubory cookie, čas a datum zobrazení stránky, popis stránky, kde je pixel je umístěna značka a podobné informace z vašeho počítače nebo zařízení. Používáním webových stránek souhlasíte s naším používáním souborů cookie a podobných technologií. Konfigurací svých předvoleb nebo možností ve svém prohlížeči můžete rozhodnout, zda a jak váš počítač přijme soubor cookie. Pokud se však rozhodnete cookies odmítnout, možná nebudete moci používat určité online produkty, služby nebo funkce na webových stránkách. Další informace o cookies a sledovacích technologiích a pokyny, jak se odhlásit z těchto položek, najdete v našem cookie Policy.

Použití informací

Informace, které shromažďujeme prostřednictvím webových stránek nebo osobně, můžeme použít k různým účelům, mimo jiné k:

  • Provozovat a vylepšovat naše webové stránky, produkty, informace a služby;
  • Porozumíte vám a vašim preferencím, abyste zlepšili své zážitky a potěšení z používání našich webových stránek, produktů a služeb;
  • Plnit naše smluvní závazky s vámi as ostatními;
  • Odpovězte na své komentáře a dotazy;
  • Poskytovat a dodávat produkty, informace nebo služby, které požadujete;
  • Plňte naše auditní, dodržovací a regulační povinnosti jako neziskové; 
  • Zasílat vám informace, včetně e-mailů, zpravodajů, potvrzení, faktur, technických oznámení, aktualizací, výstrah zabezpečení a zpráv podpory a správy;
  • Komunikovat s vámi o nadcházejících událostech a novinkách o produktech, informacích a službách nabízených Aliancí FLCCC nebo našimi přidruženými společnostmi;
  • Propojujte nebo kombinujte s dalšími osobními údaji, které získáváme od třetích stran, abyste pochopili vaše potřeby a poskytli vám lepší služby;
  • Poskytovat statistiky nebo výzkum v otázkách týkajících se Aliance;
  • Dodržovat zákon, soudní příkaz nebo jiný soudní či správní proces; 
  • Chránit, vyšetřovat a odrazovat před podvodnými, neoprávněnými nebo nezákonnými činnostmi; a
  • Jak je popsáno jinak v místě sběru nebo na základě vašeho souhlasu.

Sdílení informací

Zavázali jsme se k zachování vaší důvěry a chceme, abyste pochopili, kdy a s kým můžeme sdílet informace, které shromažďujeme.

  • Firemní rodiče, partneři a přidružené společnosti. Podle potřeby můžeme vaše informace sdílet s přidruženými subjekty pro různé účely, včetně výzkumných, obchodních, provozních a marketingových účelů.
  • Poskytovatelé služeb. Vaše údaje můžeme sdílet s poskytovateli služeb, kteří provádějí určité funkce nebo služby naším jménem (například hostovat webové stránky, spravovat databáze, zpracovávat data, zpracovatele plateb třetích stran (jako PayPal), provádět analýzy nebo zasílat komunikaci).
  • Další strany, pokud to vyžaduje zákon nebo je to nezbytné k ochraně webových stránek. Vaše údaje můžeme sdělit třetím stranám za účelem: ochrany zákonných práv, bezpečnosti a zabezpečení Aliance FLCCC, přidružených společností a uživatelů našich webových stránek; prosazovat naše Obchodní podmínky; předcházet podvodům (nebo pro účely řízení rizik); a vyhovět donucovacím nebo soudním procesům nebo žádostem o spolupráci ze strany vládního subjektu, ať už je to ze zákona vyžadováno či nikoli, nebo na něj reagovat.
  • V souvislosti s převodem aktiv. Pokud prodáme celý náš podnik nebo jeho část nebo provedeme prodej či převod aktiv, nebo se budeme jinak podílet na fúzi nebo převodu podniku nebo v případě bankrotu, můžeme vaše údaje předat jedné nebo více třetím stranám jako součást této transakce.
  • Ostatní strany s vaším výslovným nebo předpokládaným souhlasem. Můžeme sdílet informace o vás s třetími stranami, pokud s tímto sdílením souhlasíte (např. Pokud použijete odkaz ke sdílení článku z www.flccc.net na sociální média, nebo pokud nás požádáte o poskytnutí vašich údajů třetí straně).
  • Souhrnné informace. Můžeme sdělit třetím stranám informace, které nepopisují ani neidentifikují jednotlivé uživatele, například agregovaná data o používání webových stránek nebo demografické zprávy nebo výsledky výzkumu. Tyto informace nejsou považovány za osobní údaje.
  • Kromě toho můžeme umožnit třetím stranám umisťovat a číst jejich vlastní soubory cookie, webové majáky a podobné technologie ke shromažďování informací prostřednictvím webových stránek. Například naši poskytovatelé služeb třetích stran mohou tyto technologie používat ke shromažďování informací, které nám pomáhají s měřením, výzkumem a analýzou provozu. Chcete-li odmítnout nebo deaktivovat některé z těchto technologií, možná budete muset podniknout další kroky kromě změny nastavení prohlížeče. Pokud se rozhodnete tyto technologie odmítnout, deaktivovat nebo odstranit, některé funkce webových stránek vám již nemusí být k dispozici. Berete na vědomí, že při používání webových stránek mohou tito poskytovatelé analytických služeb shromažďovat informace týkající se vašeho používání webových stránek. V našich zásadách používání souborů cookie můžete mít více možností.

Odpověď na signály „Nesledovat“

Nesledovat ("DNT”) Je nastavení webového prohlížeče, které požaduje, aby webová aplikace deaktivovala sledování konkrétního uživatele. Když se rozhodnete ve svém prohlížeči zapnout nastavení DNT, váš prohlížeč vyšle speciální signál webům, analytickým společnostem, reklamním sítím, poskytovatelům zásuvných modulů a dalším webovým službám, se kterými se při procházení setkáte, aby přestal sledovat vaši aktivitu. Protože však v současné době neexistuje žádný průmyslový standard týkající se toho, co by měly webové stránky dělat, když takové signály přijímají, v současné době na tyto signály nereagujeme. Další informace o Nesledovat zde

Ochrana soukromí dětí

Aliance FLCCC respektuje soukromí dětí a žádná část našeho webu není zaměřena na přilákání osob mladších 18 let. Aliance FLCCC vědomě neshromažďuje, nepoužívá ani nezveřejňuje osobní údaje dětí mladších 18 let bez předchozího rodičovství souhlas. Pokud se domníváte, že máme informace týkající se dítěte mladšího 18 let, které jste nepovolili, můžete nás kontaktovat na adrese [chráněno e-mailem] požadovat vymazání těchto informací. 

Mezinárodní předávání informací 

Pokud navštěvujete web z místa mimo Spojené státy, bude vaše připojení probíhat prostřednictvím serverů umístěných ve Spojených státech. Veškeré informace, které obdržíte ze stránek, budou vytvořeny na serverech umístěných ve Spojených státech a všechny informace, které poskytnete, budou uchovávány na webových serverech a systémech umístěných ve Spojených státech. Vaše informace, včetně vašich osobních údajů, mohou být přeneseny do počítačů umístěných ve Spojených státech a udržovány v nich. Zákony o ochraně údajů ve Spojených státech se mohou lišit od zákonů v zemi, ve které se nacházíte, a vaše údaje mohou podléhat žádostem o přístup od vlád, soudů nebo donucovacích orgánů ve Spojených státech podle zákonů Spojených států. Váš souhlas s tímto oznámením o ochraně osobních údajů, po kterém následuje vaše odeslání vašich údajů, představuje váš souhlas se shromažďováním, ukládáním, zpracováním a přenosem vašich informací do a do Spojených států nebo jiných zemí a teritorií v souladu s právními předpisy USA .

Aliance FLCCC přijme veškerá opatření, která jsou přiměřeně nezbytná k zajištění toho, aby se s vašimi osobními údaji zacházelo bezpečně a v souladu s tímto oznámením o ochraně osobních údajů, a nedojde k žádnému přenosu vašich osobních údajů do organizace nebo země, pokud neexistují odpovídající kontroly zabezpečení vašich údajů a dalších osobních údajů.

Vaše volby týkající se vašich osobních údajů

Pokud od nás dostáváte e-maily nebo jinou komunikaci, můžete označit, že chcete přestat od nás dostávat další komunikaci, a budete mít možnost se odhlásit podle pokynů k odhlášení uvedených v e-mailu, který obdržíte, nebo kontaktováním přímo na naše kontaktní informace níže. Pokud se odhlásíte, můžeme vám i nadále posílat nepropagační e-maily, například e-maily o našich probíhajících obchodních transakcích (například potvrzení o daru). Žádáme vás, abyste své informace průběžně aktualizovali, a můžete požádat o změny nebo aktualizace svých osobních údajů zasláním žádosti na adresu [chráněno e-mailem]. Uživatelé v určitých jurisdikcích mohou mít další práva, jak je uvedeno níže.

Vaše práva na ochranu údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Pokud jste rezidentem nebo se nacházíte v Evropském hospodářském prostoru („EHP”), Máte některá další práva na ochranu údajů. Mezi tato práva patří:

  • Právo na přístup, aktualizaci nebo vymazání informací, které o vás máme. Kdykoli je to možné, můžete získat přístup, aktualizovat nebo požádat o vymazání svých osobních údajů kontaktováním nás na níže uvedených kontaktních informacích. 
  • Právo na opravu. Máte právo na opravu svých údajů, pokud jsou tyto informace nepřesné nebo neúplné.
  • Právo vznést námitku. Máte právo vznést námitku proti našemu zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na omezení. Máte právo požadovat, abychom omezili zpracování vašich osobních údajů.
  • Právo na přenositelnost údajů. Máte právo na to, abyste dostali kopii informací, které o vás máme, ve strukturovaném, strojově čitelném a běžně používaném formátu.
  • Právo odvolat souhlas. Máte také právo odvolat svůj souhlas kdykoli, kde se FLCCC Alliance spoléhala na váš souhlas se zpracováním vašich osobních údajů.

Právní základ pro zpracování osobních údajů podle GDPR

Ve většině případů je Aliance FLCCC správcem osobních údajů; v některých případech však může být zpracovatelem osobních údajů Aliance FLCCC. Právní základ Aliance FLCCC pro shromažďování a používání osobních údajů popsaných v tomto oznámení o ochraně osobních údajů závisí na osobních údajích, které shromažďujeme, a konkrétním kontextu, ve kterém je shromažďujeme.

Aliance FLCCC může shromažďovat nebo zpracovávat vaše osobní údaje, protože:

  • Musíme vám poskytnout službu;
  • Dali jste nám k tomu souhlas;
  • Zpracování je v našem oprávněném zájmu a není přepsáno vašimi právy; nebo
  • Dodržovat zákon.

Uchovávání informací

Aliance FLCCC uchová vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytnou pro účely uvedené v tomto oznámení o ochraně osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud se od nás bude vyžadovat, abychom vaše údaje uchovávali v souladu s platnými zákony), řešení sporů a prosazování našich právních dohod a zásad.

Aliance FLCCC také uchová osobní údaje a údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou data shromážděná automaticky buď generovaná použitím webu nebo ze samotné infrastruktury webu (například doba trvání návštěvy stránky). Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tato data použita k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti našich stránek, nebo pokud máme zákonnou povinnost tyto údaje uchovávat po delší dobu.

Zveřejnění osobních údajů

Zveřejnění pro účely vymáhání práva - Za určitých okolností může být vyžadováno, aby Aliance FLCCC zveřejnila vaše osobní údaje, pokud je to vyžadováno zákonem nebo v reakci na platné žádosti veřejných orgánů (např. Soudu nebo vládní agentury).

Právní požadavky

Aliance FLCCC může zveřejnit vaše osobní údaje v dobré víře, že je tato akce nezbytná pro:

  • Dodržovat zákonnou povinnost; 
  • Chránit a bránit práva nebo majetek Aliance FLCCC; 
  • Předcházet nebo vyšetřovat možné provinění v souvislosti se Službou; 
  • Chránit osobní bezpečnost uživatelů Služby nebo veřejnosti; a / nebo
  • Chránit před zákonnou odpovědností.

Uplatňování vašich práv podle GDPR

Pokud je to možné, můžete uplatnit kterékoli ze svých práv podle GDPR odesláním ověřitelné žádosti subjektu údajů pomocí podrobností v části Kontaktní informace níže. Můžete podat žádost týkající se vašich osobních údajů nebo jménem někoho, pro koho máte oprávnění. Musíte uvést své celé jméno, e-mailovou adresu a potvrdit skutečnost, že jste občanem nebo rezidentem EHP, a do žádosti zahrnout zemi svého občanství nebo bydliště. Můžeme vás požádat, abyste pro získání informací potvrdili svou totožnost nebo právní postavení žádosti a svůj pobyt v EHP. Na vaši žádost odpovíme do 30 dnů nebo vám dáme vědět, pokud budeme potřebovat více času. 

Než odpovíme na tyto žádosti, požádáme vás o ověření vaší identity. Pokud nebudeme moci ověřit vaši totožnost nebo oprávnění k podání žádosti, můžeme váš požadavek zamítnout.

Pokud si přejete vzbudit obavy ohledně našeho používání vašich informací (a aniž jsou dotčena jakákoli jiná vaše práva), máte právo tak učinit u svého místního dozorového úřadu; Doufáme však, že vám můžeme pomoci s jakýmikoli dotazy nebo obavami ohledně používání vašich osobních údajů, a to nejprve kontaktováním nás na [chráněno e-mailem]

Další informace o GDPR získáte od místního úřadu pro ochranu osobních údajů v EHP. 

Vaše další práva na ochranu údajů podle zákona Lei Geral de Proteção de Dados (LGPD)

Pokud se nacházíte na národním území Brazílie, máte podle zákona Lei Geral de Proteção de Dados („LGPD“). Mezi tato práva patří:

  • Právo na potvrzení o existenci zpracování;
  • Právo na přístup k údajům;
  • Právo na opravu neúplných, nepřesných nebo neaktuálních údajů;
  • Právo anonymizovat, blokovat nebo mazat nepotřebná nebo nadměrná data nebo data, která nejsou zpracovávána v souladu s LGPD;
  • Právo na přenositelnost údajů k jinému poskytovateli služeb nebo produktů prostřednictvím výslovného požadavku;
  • Právo na výmaz osobních údajů zpracovávaných se souhlasem subjektu údajů;
  • Právo na informace o veřejných a soukromých subjektech, se kterými správce sdílí údaje;
  • Právo na informace o možnosti odmítnutí souhlasu a důsledcích takového odmítnutí; a
  • Právo odvolat souhlas.

Právní základy pro zpracování údajů podle LGPD

Právní základy Aliance FLCCC pro shromažďování nebo zpracování vašich osobních údajů jsou následující:

  • Musíme vám poskytnout službu;
  • Dali jste nám k tomu souhlas;
  • Zpracování je v našem oprávněném zájmu a není přepsáno vašimi právy; nebo
  • Dodržovat zákon.

Doba zpracování

Aliance FLCCC bude zpracovávat a uchovávat vaše osobní údaje pouze po dobu nezbytnou pro účely uvedené v tomto oznámení o ochraně osobních údajů. Vaše osobní údaje budeme uchovávat a používat v rozsahu nezbytném pro splnění našich zákonných povinností (například pokud se od nás bude vyžadovat, abychom vaše údaje uchovávali v souladu s platnými zákony), řešení sporů a prosazování našich právních dohod a zásad.

Aliance FLCCC také uchová osobní údaje a údaje o použití pro účely interní analýzy. Údaje o používání jsou data shromážděná automaticky buď generovaná použitím webu nebo ze samotné infrastruktury webu (například doba trvání návštěvy stránky). Údaje o používání jsou obecně uchovávány po kratší dobu, s výjimkou případů, kdy jsou tato data použita k posílení zabezpečení nebo ke zlepšení funkčnosti našich stránek, nebo pokud máme zákonnou povinnost tyto údaje uchovávat po delší dobu.

Uplatňování práv podle LGPD

Pokud je to možné, můžete uplatnit některá ze svých práv podle LGPD odesláním ověřitelné žádosti subjektu údajů pomocí podrobností v části Kontaktní informace níže. Můžete podat žádost týkající se vašich osobních údajů nebo jménem někoho, pro koho máte oprávnění. Ve své žádosti musíte uvést své celé jméno, e-mailovou adresu a potvrzení o tom, že jste občanem nebo rezidentem Brazílie. Abychom tyto informace získali, můžeme od vás požadovat potvrzení vaší totožnosti a / nebo právní způsobilosti pro žádost a vašeho pobytu. Na vaši žádost odpovíme do 15 dnů nebo vám dáme vědět, pokud budeme potřebovat více času. 

Kalifornie - Shine the Light Act - Marketing třetích stran 

Oddíl 1798.83 občanského zákoníku v Kalifornii umožňuje obyvatelům Kalifornie požadovat informace týkající se zpřístupnění jejich osobních údajů třetím stranám pro účely přímého marketingu třetích stran. V současné době Aliance FLCCC nesdílí žádné osobní údaje s třetími stranami pro účely jejich přímého marketingu. Navíc jako nezisková organizace 501 (c) (3), FLCCA v současné době nepodléhá zákonu o ochraně spotřebitele v Kalifornii (CCPA). 

Služby sociálních sítí

Aliance FLCCC může spolupracovat s některými poskytovateli sociálních médií třetích stran, aby vám prostřednictvím našich webových stránek nabídli své služby sociálních sítí. Můžete například použít služby sociálních sítí třetích stran, mimo jiné včetně Facebooku, Twitteru a dalších, ke sdílení videí a dalších informací o vašich zkušenostech na našem webu se svými přáteli a následovníky v těchto službách sociálních sítí. Tyto služby sociálních sítí mohou být schopny shromažďovat informace o vás, včetně vaší aktivity na našich webových stránkách. Tyto služby sociálních sítí třetích stran mohou také informovat vaše přátele, a to jak na našich webových stránkách, tak na samotných sociálních sociálních službách, že jste uživatelem našich webových stránek nebo o vašem používání našich webových stránek v souladu s platnými zákony a jejich vlastními soukromí. opatření. Pokud se rozhodnete přistupovat k sociálním síťovým službám třetích stran nebo je využívat, můžeme obdržet informace o vás, které jste těmto sociálním síťovým službám zpřístupnili, včetně informací o vašich kontaktech v těchto sociálních sociálních službách.

Aktualizace zásad

Toto oznámení o ochraně osobních údajů může být čas od času revidováno, jak přidáváme nové funkce a služby, jak se mění zákony a jak se vyvíjejí osvědčené postupy v oblasti ochrany soukromí a zabezpečení. V levém horním rohu tohoto oznámení o ochraně osobních údajů zobrazujeme datum účinnosti zásad, aby bylo pro vás snazší zjistit, kdy došlo ke změně. Pokud v tomto oznámení o ochraně osobních údajů provedeme jakoukoli podstatnou změnu týkající se použití nebo zveřejnění osobních údajů, poskytneme o tom předběžné oznámení prostřednictvím webových stránek. Drobné změny nebo změny, které významně neovlivní zájmy jednotlivce v oblasti soukromí, lze provést kdykoli a bez předchozího upozornění. Pokud vás znepokojuje způsob, jakým jsou vaše osobní údaje používány, často navštivte naše stránky, kde najdete tato a další důležitá oznámení a aktualizace. 

Kontaktní údaje

Máte-li jakékoli dotazy týkající se tohoto oznámení o ochraně osobních údajů, kontaktujte nás na adrese:

Pracovník pro ochranu osobních údajů

Front Line COVID-19 Critical Care Alliance
2001 L Street NW, Suite 500

Washington DC 20036

E-mail: [chráněno e-mailem]

Telefon: 513 486--4696